Hirdetés
Aktív témák
-
mope
tag
válasz -conrad- #889 üzenetére
igen láttam, de ezek nem samsung ramok. újonnan az enyém 17K /db így szerintem reális a 26ezer a 2 dbért.
de ha valaki viszi az egész konfigot, akkor lehet alkudni.
[Szerkesztve]Mondtam is Tóninak „grat az új repülődhöz” Ő csak annyit mondott: „hát nem az enyém, de azért köz”
-
Reac^
őstag
válasz -conrad- #1656 üzenetére
UPC-nél a lakossági hozzáférésnél nem garantálják a sávszélességet. Magyarul ha a környékedről (azaz az adott nod-ra (bódé az zucca elején)) túl sokan csatlakoznak akkor valószínűsíthető hogy csökkenni fog a sávszél.
Benne van a szerződésben1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
törölt tag
válasz -conrad- #2635 üzenetére
Hi!
Másik ilyen storry!
Mi natur fenyőből szeretnénk venni butort és elkezdtünk nézelődni kétajtós bepakolos-benyelős után.
Baumax 46790ft-1db van
Mondták,hogy olcsó a garzonház alatti fenyőbutoros.Bementünk és szekrény hadak voltak kb 12féle 78500ft-tól felfelé.
XXL Hadiárva uti most nyítási akció 40% és van fenyőbutoruk kb 4-5 féle felmentünk ár nincs rajta.
-Kérdem az eladót bocsika mennyi lenne az áruk?
-Náluk most a legolcsobb és 67.000-től felfelé.
Na lool -
VINIKOR
senior tag
válasz -conrad- #2923 üzenetére
USB-sről olyat hallottam, hogy jobban terheli a procit mint a firewire. Ez mit jelenthet? Működés közben nálad mekkora a proci terhelése ilyen USB-s külső HDD-vel?
Folyamatosan tudod járatni, akárt éjjel nappal is ezt a külső HDD-t? Nem melegszik túl ilyenkor nyáron?
WD MYBOOK-ról azt írták, hogy 60 fokra is fel tud melegetni és rohadt hangos. Felejtős. -
-
-
doc
nagyúr
válasz -conrad- #3944 üzenetére
én máshol vettem (meg amúgy nem is vagyok fehérvári, csak mostanában elég sokat járunk oda ), egy kis veszprém megyei faluban (azóta ettől teljesen függetlenül oda is költöztünk lakni ), ott nincs ilyen gond, egy munkatársamnak is volt onnan görije
bár sajnos tény, hogy kevés vadászgörény hal meg végelgyengülésben, szinte mindnek lesz valamilyen betegsége öregkorára
amúgy van itt a PH-n vadászgörény topic is
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest