Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Nem az öszödi beszéddel volt a baj, hanem azzal, hogy utána nem mondott le, és írta ki a választásokat.
Szép cselekedet elismerni, hogy elkúrtuk, és kvázi csaltunk a választásokon (legalábbis a költségvetési trükközések, áfa csökkentés, majd visszanövelés stb... számomra kimeríti a csalás fogalmát), csak ezután lendületből azt is be kellett volna jelenteni, hogy akkor én most le is mondok, jöjjenek az új választások.A tragikus az, hogy ha nem is ilyen élesen, egy konkrét beszéd hatására, de az elmúlt másfél évnyi kormányzás összességét tekintve Viktornak is ki kellene állnia a nép elé, hogy elkúrtuk, fingunk sincs mit kellene tenni, jöjjenek az új választások, és döntsön a nép, hogy merre tovább.
Ám ebben az esetben kit válasszunk megmentőnek? MSZP-t, akik miatt idáig süllyedt az ország? Vagy Fideszt akik még külön lyukakat is fúrtak a süllyedő hajóba, ahelyett, hogybetömték volna a lékeket? LMP-t, akik SZDSZ 2.0? Jobbikot, akik egy rakás elmebeteg?
Ez az igazi katasztrófa.Én kérek elnézést!
-
Rawulf
őstag
Gyurcsánytól továbbra is azt várják el nagyon sokan (én is), hogy rugja már föl a bilit, mert mindenki tudja, hogy Horn óta komoly fidesz-mszp gazdasági összefonódások voltak a háttérben. Az index is írt erről már nem egyszer. A 2006-os zavargások után persze csak csöndben kuksoltak a sarokban.
A kurucinfón jól látható volt, hogy a tegnap esti tüntető tömeget lekomcsibolsizsidócionistaagymosottozták. Ez nagy öngól a jobbiknak. Tényleg az van, hogy annyi mindenkit akarnak kirekeszteni, hogy senki sem marad mellettük. Pedig a magántulajdon védelmét ők képviselték igazán."Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rick4
félisten
az egyetlen igaz beszéd volt 1990 óta vagyis inkább 1870 óta ami politikus száját elhagyta
Csak ezt nem a párttársainak, suttyomban, ezzel őket is mindenbe nyakig keverve kellett volna, hanem pl május 1-jén a tömeg előtt.
Vedd már észre, hogy az ott nem neked szólt, hanem akikkel együtt lopott, csalt, azoknak, tudod, mikor az egyik rabló/tolvaj elmond valamit a másiknak, ezzel őt is belekeverve, akár zsarolható állapotba hozva.... A kettőnek az égvilágon semmi köze sincsen egymáshoz.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest