- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesztor87
senior tag
válasz
lugosi #42201 üzenetére
Hali!
Köszönöm mindenkinek a hsz-t!
Akkor gyorsan helyre is tenném a dolgokatPáromat pénzügyi területre vennék fel, nem tanítónő, felnőttképzési diplomája van. Földeákiak a szülők, de az oda költözés is kérdéses. Mert vagy az lehetséges, hogy onnan busszal járna be Makóra pár hónapig, amíg kiderül hogy ott akar-e falunk élni, és én addig itt pesten maradok a jelenlegi melóhelyen (max az albit passzolom, és szobát veszek ki), aztán fél év elteltével majd meglátjuk hogyan tovább.
Makót azért kérdeztem, mert pár alkalommal jártam ott, nagyon tetszik, az általános és közép iskolája állítólag jó... A másik amin filóztam még, főleg az elmúlt 1-2 napban merült fel, az Szeged. Bár az már megint egy nagyobb város, nem tudom mennyivel élhetőbb mint Bp. Itt kivagyok egyébként néha ettől a várostól, rengeteg gyökér van a BKV-n, koszos büdös és egy hányinger az egész város. Persze vannak szép részek, de ahol még egy panel is 12 milla az valszeg az a rész ahová soha nem fogok költözni. Első lakásra nem lesz ennyi önerőm - ha lenne is nem egy 12 millás panelhez vennék fel hitelt - utána ha ingatlant cserélek, már házat szeretnék később, na az meg pont a néhányszorosa lenne a 12 millának, amire sosem lesz keret).
Szóval Szeged Rókus környékén (van ismerős ott) láttam már 5,5-ért kiírva felújított panel programos panelt is, kicsit még gondolom lehet alkudni (na vajon mennyit az jó kérdés), de egy ötletnek jó....Az a nagy helyzet (igen, 87-es vagyok) hogy én egyébként elég szkeptikus vagyok, tehát mióta jött ez a vidéki költözés ötlete, én azt mondom hogy ha nincs meló akkor nem éri meg elmenni innen, párom az aki szeretne innen menni (4,5 éve vagyunk egyébként együtt, eddig maximálisan jó kapcsolatban
), ezért is akarom jó alaposan körül járni a témát. És ezért is kérdeztelek Benneteket, mert mint kívül állók tudtok nekem választ adni a felmerült kérdésekre
-
ShadowX
őstag
válasz
lugosi #42201 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek, de Péccsel mi a baj? Még az egyetem alatt nagyon szemeztem azzal a várossal is, akkor elég vonzó alternatívának tűnt.
Mondjuk a másik véglet sem jobb. Felmész "Magyarországra" és amikor minden reggel felkelsz, rájössz, hogy mennyire is nem oda való vagy, meg mennyire is utálsz ott élni. Márpedig a munka mellett a másik dolog amit az ember csinál, az az, hogy él. Mivel jobb az, hogy minden reggel azzal a tudattal ébredsz, hogy ki kell menned a kutyaszaros, húgyszagú, csövesektől és bunkóktól hömpölygő utcákra, valami lepukkant épületbe dolgozni (tisztelet a kivételnek). Na meg a lakások jó része...fullos belülről, de amíg odajutsz, 3X megy el a kedved az élettől. Én sajnos nagyon tudom magamról, hogy hamarabb mennék külföldre hosszabb távra, mint Pestre. Egyszerűen menekülök onnan akárhányszor ott vagyok és már előre depis leszek, ha oda kell menni, pl. céges suli révén. Egyszerűen úgy elcseszték azt a várost, ahogy csak lehet. Pedig Európa egyik legszebb fekvésű városa lehetne belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest