Új hozzászólás Aktív témák
-
-Tsaba-
tag
válasz vizslakutya #82342 üzenetére
Ismerős régi óráit ITT javítják/javították, igazi "békebeli" hely.
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz ebegab92 #81363 üzenetére
Én anno a rendszámtábla világítást pirosítottam üvegfestékkel ami hőálló, amit ugyan még akkor lehetett kapni a printkerbe (5éve kb). De sajnos az is lejött/befoltosodott/lepergett egy idő után, pedig elvileg 200 fokig hőálló (volt).
Szóval én is valami ledet javaslok, vagy mintha valahol láttam volna anyagában színezett szofita izzót (lumenet?)...regvoltrossz: esetleg telefont elrejteni felvétel üzemmóddal (talán van külön mozgásérzékelős kamera app is adroidon), ha nem akarnál kamerára beruházni
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
Ez ok, én is így tudtam/hallottam (mármint hogy 100% felett is lehet). De pl a szatmári oldalán nem igazán láttam "olcsó" kazánt ami 100% felett lenne...
Nem mindegy hogy milyen távolságra van a beszívott, vagy kifújt levegő? Gondolom ezt a miatt, hogy a kazánok is a kinti levegőből szívnak. A hatásfokhoz meg az is hozzá tartozik, hogy mennyi hőt tud a távozó levegőből kivonni nem? Parapetes konvektor vs kazán esetére gondolok.szerk: egy kazán találtam 310ért ami 108%os...
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz martonx #81176 üzenetére
No igen, egy újabb konvektornak 90% felett is lehet a hatásfoka. Az már azért annyira nincs lemaradva a kazánhoz képest. Bár egy gázszerelő azt mondta hogy lényegében ugyan olyan a régi is mint az új (belül), bár ebben erősen kételkedem...
Ennek pl 94%ot ír, persze cserébe nem is olcsó. Mondjuk nézegettem a kazánokat is és 200e-s kombi kazánnak is ekörül van a hatásfoka (persze kazán témában nem annyira tudom mi a jó). Aki benne van/volt, erősítsen vagy cáfoljon meg...
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz Ted_Beneky #81162 üzenetére
A 90-es évekbe épült a házunk (150m2), akkor konvektorok lettek mindenhova rakva (kivéve folyósó, wc). Nem "vészes" a havi fűtésszámla, persze csak ott és akkor van meleg ahol vagyunk éppen. Egy kombikazán, új kémény, gázterv, csövezés, radiátorok, stb. Elég húzós összeg (5-8 éve mondtak rá 1,5-2 milliót). 10-20 év kéne mire behozná a különbözetet. Véleményem szerint nem éri meg beruházni csak nagyon hosszú távon, inkább majd ablakcsere, meg elektromos/légkondis fűtés, plusz esetleg újabb konvektorok, és talán szigetelés (legalább ezeket lehet apránként is cserélni). A komfort érzett miatt jobb a kazános (meg persze ha viszonylag kisebb a ház/lakás), de az is inkább padlófűtéssel.
Haver most légkondis fűtésre cserélte a konvektorokat (akár hogy számolgatták olcsóbb volt így, még talán hosszú távon is), plusz villany bojlerre az átfolyós vízmelegítőt (bár ez 50m2 társasház, ahol elég bajos a kémény). Akkor van csak gond ha nincs villany
Másik meg csak kicseréltette az összes nyílászárót, plusz komoly szigetelés, és 1-2 konvektorral kifűti az egész házat, elég olcsón (60m2 talán). Mondjuk az is pár milla lehetett.
Bár ha új házat vennék biztos padlófűtés és kazán lenne a legjobb...
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz regvoltrossz #81142 üzenetére
Sztem vagy a Szekeresékhez szaladj el, vagy a Car-O-Mega-hoz (elég közel van mindkettő). Csak le tudják kapni pár perc alatt...
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
Ha a Klinikai és Járványügyi Laborra gondolsz (nehéz eltéveszteni), ott ha jól emlékszem a fő fasoron kell menni még egy kicsit a Szőregi út irányába. Egyébként könnyű odatalálni, szerintem ki is van írva, meg nyilazva. Bár már jó régen jártam arra utoljára...
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz _Petya_ #80992 üzenetére
Én a Pilóta Panziót ajánlanám, bár nem apartman de szerintem nagyon hangulatos (is)....
-
-Tsaba-
tag
válasz Lacielvtárs #80875 üzenetére
Czero horgászbolt a Cserepes sor-nál? Relatíve ez sincs messze...
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz SirRasor #80799 üzenetére
Ahogy az előttem szóló is mondja...
Forrasztásmentes sarok elemmel, vagy forrasztásmentes betápokkal oldanám én is meg.Nekünk is van led csík a konyhába, de alu sin nélkül és 2 éve semmi baja.
Szóval annyira nem kell félni hogy tönkremegy, akár le is ragaszthatod azt a pár ledet -
-Tsaba-
tag
Nem a mondani valója a lényeg, mert részemről mindenki azt gondol amit akar (szóval maga az hogy kételkedsz/nem hiszed, nem zavar. Én is kételkedem/kételkedtem).
De téged ennél sokkal komolyabb embernek gondollak, minthogy csinálsz egy kamu profilt amivel beírsz valamit, majd like-od "saját" hozzászólásod.
Én csak Pilótának akartam plusz érvet felhozni/segíteni (olyan példával ami megbízható forrásból van).
Mondjuk lényegtelen, majd eldönti hogy mit szeretne, ér e neki annyit hogy kipróbálja...[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz pilóta #80645 üzenetére
No, meg is találtam a facebookos poszt-ját képpel.
Gondolom ez a posztot kellett írnia a "nyereményért" cserébe...
És mivel ismerem, tudom hogy nem írta volna le ha nem így van.[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
A bontoplaza elég sok bontó kínálatát tartalmazza, köztük a szegediét is. Én ott, vagy a jófogáson szoktam vadászni cuccokat...
Szerk: figyelmetlen voltam, már linkelték, bocs...
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz finest #80127 üzenetére
Én apróbb munkákat csináltattam ebből a csapatból egy emberkével, azt mondja Újszegeden, meg Szegeden is mindenfelé sokat csinálnak (mondjuk nem csak könnyűszerkezetessel foglalkoznak). De tuti velük fogok házat is építtetni ha egyszer odáig jutok... A-Z-ig Ház Kft.
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz csoszogi #79881 üzenetére
Én megálmodtam egy kerékpár, elkezdtem építgetni hobbiból. Majd megláttam a urbánnál ezt, ami pont olyan volt mit amit magamnak elképzeltem (és összességében olcsóbbra is jöttem ki). Minőségi, de nem túl drága alkatrészekből (ha cserélni kell). Olyan színben és felszereltségben amire vágytam. Munkába járni és gyerek vinni az oviba, nekem ez tökéletes (leginkább kerékpárút van oda-vissza). Lehet vele suhanni is ha úgy tartja kedvem. Agydinamós világítás, elég jó Shimano fékek, városi gumik, csomagtartó, és matt fekete szín, sztem ez az igazi városi bringa...
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz quailstorm #79856 üzenetére
Urbanlegend kerékpárboltban sztem érdemes szétnézni, vannak olcsó használt bringák (bár lehet még nincs szezonja). Én is ott vettem anno, bár nekem a célom hogy valami jó (és drága) trekkinget vegyek olcsón (így lett egy csudaszép Cube Town-om 80ért).
Totya694: Sokat csalódtam a droid rendszerben (egy ideig winphone volt), de amióta Xiaomi Note 4-em megint megkedveltem (szép és nagy kijelző, elfogadható kamera, jó üzemidő).
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz csoszogi #79277 üzenetére
Bár ez Ignác, de egy időben rászoktam a Tesco melletti olcsó kútra. Nem sokra rá be is jelzett a fojtószelep, utána tisztítás majd Shell, akkor egy ideig még ment, de aztán cserélni kellett (szerelő is rám szólt hogy felejtsem el hogy ott tankolok).
Nem lehet hogy nálad is a benzin (volt) a ludas (már EGR szelep tekintetében)?
Bár ha jól tudom Opeleknél ez amolyan típus jellegű hiba...[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
Igen, mondjuk a motorba nyilván nem (bár a szervízfüzet sejtette ezt-azt). De a belső /külső állapotból sokminden megállapítható. Ha voltak sérülések azokat mennyire szakszerűen javították. Gumik a legocsóbbak, vagy erre is költöttek (mennyire vannak elhasználódva pl). Belül mennyire vigyáztak rá (ha még a rádiót is kiszedték, az szerintem nem jó jel), ha még kitakarítani is lusta valaki akkor az azért árulkodik. Pl amik a természet elhasznalódás során elkoptak azt cserélték e (ablaktörlő lapát, váltó szoknya, kapcsoló gombok). Persze attól még hogy valaki ezekkel nem foglalkozik lehet jó egy autó, de én ilyeneket is nézek. Mondjuk a másik véglet amit láttam az a kilométer álláshoz képest túl szép belső volt (szinte új ülések, meg minden apróság virított, ez is gyanús) :-D Illetve egy kis tartalékot érdemes hagyni vásárlás utánra is, olajcsere, szűrőcserékre, stb.re. De az tuti hogy minden vásárlás lutri, leginkább a szerencsén fog múlni...
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
Suzuki Swift (újabb), SX4, Skoda Fabia, Skoda Octavia, Honda Jazz, Honda Civic, Chevrolet Aveo, Chevrolet Lacetti, esetleg valamelyik újabb Corsa, Astra, Toyota Yaris, Toyota Auris
Csak légkondist keress, minden szempontból megtérül, csak benzinest. Kilométernél fontosabb az állapot, szervizkönyv (mondjuk már ez is hamisítható), ha lehet ismerőstől. Magyar autókra inkább jellemző a valós kilométer.
Mondjuk az ár nagyon meghatározó (az évjárat miatt is), ha csak városban rohangáláshoz kell akkor sztem egy suzuki elég (olcsó, igénytelen, sok a kevés kilométeres ami talán valósan is az, olcsó fenntartás), Ha hosszabb távra is, és kell a nagyobb hely, biztonság, akkor Toyota,Honda, Skoda, Opel. Méret szempontjából sem mindegy mekkora a család, bár így hogy eddig megvoltál nélküle azt mutatja hogy elég egy kisebb is...[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz macilaci78 #79174 üzenetére
Jó ötlet, köszi. Csak az a baj hogy az itteni boltokba nem találtam olyat amit meg is vennék. 10e körül gondoltam rászánni ha "beválik". De lehet az lesz, hogy veszek egyet itt aprón, és max utána eladom...
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
Keresnék valami android tv box-ot kölcsönbe (kipróbálás erejéig 1-2 napra kb).
Sör, csoki árfolyamon, vagy megbeszélés szerint... -
-Tsaba-
tag
válasz Agyasima #79050 üzenetére
Igen, azt gondoltam (azt hiszem a Délmagyarban olvastam is) hogy aki alapos indokkal lakott ott azt elhelyezték máshol/kifizették, de hogy a többieket hova rakták... De végül is a fórumtárs nagyjából válasz adott.
Mert ha ez "megoldódik", akkor még jobb környék lesz Alsóváros (kivéve ha itt kapnak lakást ).
Mondjuk mostanában nem voltak nagyobb balhék...[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
Nálam sem volt semmi szabvány. Néztünk egy elemest a neten (hogy kb milyen méreteket vannak), kitaláltuk hogy mi milyen hosszút/magast/szélest szeretnénk nettóban, hol legyen fiók, meg hol ajtós. Kiválasztottuk milyen szinű legyen alul, felül, meg a kilincseket, miegymást.
Lerajzoltam egy kockás papírra, ők ez alapján megnézték/rajzoltak/kiszámolták, adtak árajánlatot.
Am a Karnis...
Persze ha ennyi sem akarsz szüttyögni vele akkor a legtutibb az asztalos, az legalább kénytelen lesz megoldani ha elmér valamit[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
Én csak nettó méreteket vittem (egyes elemek szélessége, magassága, hol hány fiók/ajtó legyen), árajánlat keretében meg is tervezték. Gyakorlatilag összerakták készre. Mosogatót, szerelvényeket, lábakat beszerelték. Nekem csak össze kellett fúrni/fogatni az egyes elemeket, meg felrakni a felső részt, és azt is összecsavarozni. Vízvetőt, lábrészt, munkalapot, mindent adtak hozzá. Nem kellett matekozni sem az élzárással, sem a fiókcsúszó/fiókok méretével.
Nem beszélve arról hogy jobb minőségű élzárással dolgoznak (bár az ikeást nem ismerem, de ami a praktikerben volt annál mérföldekkel tartósabb), plusz nagy a szín/anyag választék.
200 alatt állt meg így, mondjuk nem is túl nagy, talán kicsivel nagyobb mint egy panelkonyha (2 éve talán)...[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz fradi81 #78978 üzenetére
Napfényparki Herbaház, ahogy a fórumtárs is írta. Van mindenféle kiszerelés...
Egy időben mi is nyomattuk (persze ésszerű határok között), de most már elhagytuk.Vesztor87: Karnis a szabadkai úton (sztem a legtöbb asztalos is velük csináltatja), nem előre gyártott, de mégis jó ár, és viszonylag hamar kész (tervet/árajánlatot készítenek, meg az elemeket összerakják). Annyi hogy beszerelést ha jól tudom nem vállalnak már, max ahhoz kell egy asztalos. A sajátomat én egy haverommal raktam fel, annyira nem nehéz...
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
A Pinkeknél. Ez inkább véna függő, van akinek kevésbé bírja, van akinek meg jobban. Nekem talán 1x lilult be.
Én is csak azt tudom mondani amit a dokik, heti 1x. Én ritkábban adtam, de azért mert nagyon odafigyeltem mindenre, étkezés, sok víz fogyasztás napokkal előtte-utána, megerőltetés ne legyen előtte-utána, de gondolom ezeket neked is elmondták a donortermesek/dokik (érdemes is odafigyelni, mert általában ebből lesznek a negatív tapasztalatok is).
Egyéntől függ, van akinél gyorsan helyreáll minden, de ha valami érték rossz/alacsony úgyis mondják majd (akár ki is zárnak hetekre). Szoktunk kenőcsöt is adni haematomára...
Nyilván egy időben inkább plazmát adni jártak az emberek mint vért, ezért is lett kötelező a véradás.
Utolsó kérdésedre pedig szerintem a google is tudja a választ, én nem politizálok... -
-Tsaba-
tag
válasz Polemius #78935 üzenetére
Sztem megfér mind a kettő egymás mellett, nyilván egyiket sem szabad túlzásba vinni. De ettől függetlenül mindkettőre szüksége van más embereknek...
Viszont hogy miért (csak) ennyi/ilyen a költségtérítés az már politika (is), nem is mennék bele.
Tudtommal nincs plazma feldolgozó Magyarországon, szóval így vagy úgy de külföldi cégekre szorulunk...[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz Polemius #78907 üzenetére
Az ott megszűnt/bezárt (talán nyár végén), vagyátköltöztek.
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz forten #78666 üzenetére
Mi is nemrég (2-3 éve) vettünk használtan szárítógépet (kipróbálni hogy kell e az nekünk). Azóta meg sem tudnánk lenni nélküle.
Igazából nekem csak az volt a lényeg hogy saját víztartályos legyen (+szösztartály), mert van olyan amit lefolyóba kell kötni.
Én a Elektro Plusz Kisáruházban (Pláza mellett) vettem egy németből behozott Whirlpool-t, fél év garanciát is adtak rá. 6kg ruhát bír szárítani, sokféle fokozatban.
Persze ez olcsó (30e volt), és régebbi típusú, de nekünk megfelel egyelőre (bár kicsit hangos). Nyilván máshol is ki lehet fogni jókat...[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz vizslakutya #78540 üzenetére
Nem rég beszéltük itt, hogy jobban jársz ha saját magad próbálod meg eladni (jofogas/ingatlan.com).
Ettől függetlenül én ő(ke)t pl. ajánlom. -
-Tsaba-
tag
válasz macilaci78 #78214 üzenetére
Ha jól rémlik 5-6% a H&P pl nem kizárólagosnál...
-
-Tsaba-
tag
Más Digi-snél sem megy a tv szolgáltatás? Net van, csak tv nincs
-
-Tsaba-
tag
-
-Tsaba-
tag
válasz SirRasor #77481 üzenetére
Az autós témához, amikor én nézegettem a gumikat akkor nekem is akartak adni Michelint olcsóbban mert 3 éve már ott állt a raktárban (inkább vettem "friss" Hankook-ot). Bár az ilyenek nyilván jobbak mint ami autón volt, de azért hamarabb elöregednek. Meg ugye ha el akarod használtan esetleg adni, akkor csökkentheti az értékét...
A négy számjegyű DOT-oknál az első két szám szintén a gyártás hetét, míg az utolsó kettő az évszám végét jelentik. Pl.: 2305 = 2005 23-adik hete. (forrás: totalcar)
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz fradi81 #77474 üzenetére
Üdv
Nekem invitel optika volt a digi előtt (nem volt vele gond, csak nagyon ritkán), annyi hogy a plusz STB-k plusz havi bérlési díjba kerülnek (1 v 2 ingyenes, talán +500-700huf), meg ha kell powerline adapter az is plusz (én inkább vezetékeztetném, nem annyira esztétikus, de stabilabb). Ha lehet választani digi, ott nem feltétlen kell STB, és olcsóbb is mint az invi, vagy a thome... -
-Tsaba-
tag
válasz proper #77157 üzenetére
Nekem is hasonlóak a tapasztalataim mint Agyasima-nak. Tréhome sokáig, aztán elkezdett rendetlenkedni (hol a tv, hogy a net), sokáig nem kérleltem őket mert lejárt a hűség és váltottam Invitelre. Aztán nem sokkal rá jött a Digi, az Invitellel ugyan nem volt különösebb baj, de azért a Digi olcsóbb (főleg hogy nekem nem kell minden tv-re setopbox), és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz sarkanyolo2 #76647 üzenetére
Tegnap jártam arra, (de még?) nem működik rendesen. Bár világít, csak össze-vissza kapcsolgatnak a sávok. Javították már azóta?
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
Sziasztok! Másnál is "kép szétesőset játszik" a DIGI (nálam fél órája kezdte, itt alsóvároson)?
-
-Tsaba-
tag
válasz Doggy dog #71360 üzenetére
Én is nézegettem Zafira A-kat. Dízelről elég sokan lebeszélnék, drága és gyenge pont az adagoló. Benzines 1.6 meg gyengének és olajevősnek mondják. Így marad az 1.8 (abból is a 125le-s), de az meg 10 litert eszik városban (bár taxis ismerős nagyon dicséri).
Rick: Lacetti-ről hol találtál ncap-ot?
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz Agyasima #70818 üzenetére
Én Cube Town-t vettem 80ért az Urbán Legendben (hasonló árban nem is nagyon találtam ilyet jófogáson). Előtte vettem egy másikat 30ért jófogáson, de arra pont még ennyit kellett volna ráköltenem hogy hasonló állapotban legyen ("rejtett" hibák tömkelege), így hát kicsi bukóval eladtam. Használt biciklire is adnak némi garanciát, és csak jobban átnézik mielőtt eladják. Ezt is vissza kellett vinni gariba, egy kicsi világítás hibával, de azonnal javították szó nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
-
-Tsaba-
tag
Véradást is szerveznek, talán pont az OVSZ-szel/nek...
-
-
-Tsaba-
tag
válasz csoszogi #69018 üzenetére
Szerintem is Rick ötlete a megoldás, de kalkuláld bele hogy hangos (szomszédok?).
Esetleg az egész erkélyt részlegesen szigetelni pl redőnnyel?
Max vegyél egy használtat és próbáld ki egy szezonban. Én is használtat vettem, csak hogy kipróbáljam (30e volt, 3 hó garival). De ha tönkremegy veszek újat, nagyon bevált (nem tudom elképzelni az életet szárítógép nélkül )...[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz ShadowX #65868 üzenetére
Mi egy éve vettünk szárítógépet, használtat 3 hónap garanciával, 30e-ért wirlpool-t (rókusi krt. használt gépesnél, amit azóta a garancia lejárta után pár héttel is még garanciában megcsináltak egy apró hiba miatt), olyat amit nem kell lefolyóra kötni (van neki külön víztartálya, csak azt kell üríteni szárítás végén), úgyhogy csak áram kell neki. Azon kívül hogy hangos (még a fürdőszoba ajtót rácsukva is a földszinten, az emeltről), meg néha elfelejtjük átrakni/beindítani mosás után a cuccokat. A villanyszámlán minimálisan látszik csak, de amilyen gyorsan "kész" lesznek a ruhák az valami félelmetes. Az illatuk is sokkal frissebbnek hat (jobban érezni az öblítőt), és nem kell külön még teregetni, meg napokig várni (télen) a száradásra. Plusz ugye van hogy 2 kosár szennyes is összegyűlik (főleg a gyerek miatt), cirka 3-4 óra alatt szekrényszáraz a ruha (amíg a 1-es adag szárad, a 2-es mosódik).
Éppen minap kezdtem el gondolkodni (pont amiatt hogy néha elfelejtjük átrani a ruhákat), hogy olyan kellene ami mosó/szárító egyben. De ismerős lebeszélt, talán az is logikus még hogy nem romolhatnak el egyszerre.
Szerintem amire figyelni kell, hogy aminél egyben van ott a súlyok mások a szárításra és a mosásra. Plusz nem mindegy, hogy kell-e lefolyó. Max ha most vennék még a zaj-t nézném meg az adatlapján, de nagyon jó döntés volt...[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
Ha van otthon egy használaton kívüli (vagy akár nélkülözhető) wifis androidos telefon, azt is használatod ip kamerának egy ip webcam nevezetű app segítségével.
Más téma:
Nekem viszont olyan kérdésem lenne hogy szerintetek létezik e olyan kütyü amivel egy hagyományos kültéri cctv kamerát (rca kimenet) át tudok alakítani ip kamerának, és nem kerül annyiba mint egy kültéri éjjellátós ip kamera? -
-Tsaba-
tag
válasz FIREBLADE78 #53173 üzenetére
Talán a Lochner-nél is kérhetnél ajánlatot.
De szerintem is saját magad is megoldhatod, láttam már a neten 2 ip kamerás rendszert rögzítővel 60-70e-ért. Kínából esetleg még olcsóbban...
-
-Tsaba-
tag
Én itt vettem legutóbb akksit:
Kálvária aksi, Árkád mellett -
-Tsaba-
tag
válasz vizslakutya #34450 üzenetére
3-3,5-ért láttam én is, csak reméltem hátha valakinek van itt elfekvőben olcsóért...
-
-Tsaba-
tag
Keresek Samsung fekete vezetékes "agyba dugós" headsetet.
Vagy fehéret cserélnék feketére.Ilyesmit: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz Rhino666 #20167 üzenetére
Ez a Newman n1 valóban érdekes, mármint a leírása.
Mert miközben a nevéhez odaírják, idézem: "Új! Newman N1 okos telefon 4,3 hüvelykes IPS monitor Android 4.0 MTK6577 1G RAM 3G GPS".
A specifikációban már az szerepel hogy "GPS navigáció NEM", az egyebekhez meg megint odaírják hogy "GPS".
Érdekes...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Delta Force (2024)
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- További aktív témák...
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Újszerű MacBook Pro 13 M2 8GB 256GB Akku 39 ciklus dobozában közel 2év Garanciával kedvező áron HU
- Új Lenovo 16 Slim 5 WUXGA IPS Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Új Dell 15 Inspiron 3530 FHD IPS 120Hz Nano i7-1355U 5.0Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Újszerű Asus ROG Flow Z13 Touch 2in1 WUXGA 120Hz i9-12900H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest