- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
LordVader80
őstag
1: anno személyesen? azóta hányszor változhatott az ÁSZF, hogy biztosra mentél, a lemondás pillanatában is érvényben van? Vagy honnan tudod, hogy a személyes üsziszolga nem tudta akkor rosszul?
2: gondolom invitel.hu, elérhetőségek, jéé nini egy faxszám, akkor ez biztos mindenre alkalmas...
3: ha Kiss Gizella néven lett volna elküldve, de a többi adat meg stimmel, már bukik a sztori, mert más nem mondhat le szolgáltatást, csak az előfizető, de NYILVÁNVALÓ, hogy Nálatok nem ez volt a helyzet, és minden szakszerűen el lett küldve természetesen az előfizetéshez tartozó inviteles emailcímről a invitel.hu niniiii újra, van itt egy emailcím is az elérhetőségeknél, ez is biztos mindenre alkalmas címre
4: sztem ezért nem is álltak le vitatkozni, amikor felszálltál a 4es villamosra és bebattyogtál hozzájuk zaklatástmeg ügyvédet emlegetve
Persze most nagyon lesarkítottam az egészet, némi cinizmust is belerakva ellened. Csak érzékeltetni akartam, hogy azért nem 100 a sztori a Te részedről sem. Miért nem lehetett bemenni üszire akkor, amikor le akartad mondani, kitölteni az ott kapott papírt, kérni belőle egy példányt, és tiszta ügy.... ehelyett, telefonálgatni, faxolni, emailezni ki tudja hova, majd használni persze a szolgáltatást, amiért fizetni már nem akarsz, mert az ugye így teljesen jogos és korrekt, aztán meg bemenni reklamálni... magadnak csináltad a hülyeséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged