- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
Aktív témák
-
LordVader80
őstag
1: anno személyesen? azóta hányszor változhatott az ÁSZF, hogy biztosra mentél, a lemondás pillanatában is érvényben van? Vagy honnan tudod, hogy a személyes üsziszolga nem tudta akkor rosszul?
2: gondolom invitel.hu, elérhetőségek, jéé nini egy faxszám, akkor ez biztos mindenre alkalmas...
3: ha Kiss Gizella néven lett volna elküldve, de a többi adat meg stimmel, már bukik a sztori, mert más nem mondhat le szolgáltatást, csak az előfizető, de NYILVÁNVALÓ, hogy Nálatok nem ez volt a helyzet, és minden szakszerűen el lett küldve természetesen az előfizetéshez tartozó inviteles emailcímről a invitel.hu niniiii újra, van itt egy emailcím is az elérhetőségeknél, ez is biztos mindenre alkalmas címre
4: sztem ezért nem is álltak le vitatkozni, amikor felszálltál a 4es villamosra és bebattyogtál hozzájuk zaklatást meg ügyvédet emlegetvePersze most nagyon lesarkítottam az egészet, némi cinizmust is belerakva ellened. Csak érzékeltetni akartam, hogy azért nem 100 a sztori a Te részedről sem. Miért nem lehetett bemenni üszire akkor, amikor le akartad mondani, kitölteni az ott kapott papírt, kérni belőle egy példányt, és tiszta ügy.... ehelyett, telefonálgatni, faxolni, emailezni ki tudja hova, majd használni persze a szolgáltatást, amiért fizetni már nem akarsz, mert az ugye így teljesen jogos és korrekt, aztán meg bemenni reklamálni... magadnak csináltad a hülyeséget.
May The Force Be With You!
Aktív témák
- Dell G15 5515 Ryzen Edition -15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7 5800H - 32GB - 1TB SSD -Win11 -RTX 3050 Ti
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerverterem Bontás
- Csere-Beszámítás! Zotac Trinity 4090 OC 24GB GDDR6X Videokártya
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 10600 / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest