- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
Aktív témák
-
válasz
Feka83 #24794 üzenetére
láttam jobbat is meg rosszabbat is.
ami szerintem lehetne jobb:
- felső menüben a Webáruház és az Online fotórendelés színe lehetne sötétebb, mert így nem elég feltűnő, pedig pont annak kellene feltűnőbnek lennie
- bizonyos menüpontok nem működnek, gondolom fejlesztés alatt ál az oldal
- a Főoldal menüpont alatt van két képecske / link ami nem látszik csak éppen hogy(csak 1024 alatti felbontásnál)
- a h1 (pl a ballagási akció) pontozása furcsa speciel nekem nem tetszik. Felül 1-es vonal alul vastagabb ???
- igazából nincs felbontáshoz optimalizálva, széles monitoron a közepe (tartalmi részben) nincs kihasználva a hely, kisebb mondjuk 800*600-ban, meg fél képernyős módban meg összecsúszik az egész ...
- ugye az akciós rész nem kép lesz? mert az elég gáz szerintem ha szöveget képbe teszünk
- a lenyíló menük jobb széle hol így hol úgy van, s nem illeszkednek fölötte lévő menüpontokhoz
- a rendelje meg link tényleg nem feltűnő meg nem szokták teljes szélességűre rakni, hanem mondjuk csak olyan szélesre mint a termékek képének szélessége
- térképet manapság ajánlatos mondjuk google map-be berakni bár ilyen lokális érdekeltségű cégnél nem biztos hogy igény, de amúgy hasznos a google map útvonaltervezése
- kereső optimalizálásban gyengécske az oldal
- a footernél a "border" miért más színű mint az oldalnál?
- a legnagyobb baj az, hogy szétnyomja az oldalt, ha kisebb szélességűre veszem az oldalt ... vagyis annyira nem baj csak engem zavarNem bunkózásként, illetve bántásból, de egy 2-es kb ha osztályozni kellene. Ilyesmiket tudok én is össze rakni, de inkább nem rakok, hanem keresek designer céget. És én meg programozok mögé ...
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anime filmek és sorozatok
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Nintendo Switch 2
- Motoros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged