Aktív témák

• Rolly

veterán

válasz Feka83 #24794 üzenetére

láttam jobbat is meg rosszabbat is.

ami szerintem lehetne jobb:
    - felső menüben a Webáruház és az Online fotórendelés színe lehetne sötétebb, mert így nem elég feltűnő, pedig pont annak kellene feltűnőbnek lennie
    - bizonyos menüpontok nem működnek, gondolom fejlesztés alatt ál az oldal
    - a Főoldal menüpont alatt van két képecske / link ami nem látszik csak éppen hogy :) (csak 1024 alatti felbontásnál)
    - a h1 (pl a ballagási akció) pontozása furcsa speciel nekem nem tetszik. Felül 1-es vonal alul vastagabb ???
    - igazából nincs felbontáshoz optimalizálva, széles monitoron a közepe (tartalmi részben) nincs kihasználva a hely, kisebb mondjuk 800*600-ban, meg fél képernyős módban meg összecsúszik az egész ...
    - ugye az akciós rész nem kép lesz? mert az elég gáz szerintem ha szöveget képbe teszünk
    - a lenyíló menük jobb széle hol így hol úgy van, s nem illeszkednek fölötte lévő menüpontokhoz
    - a rendelje meg link tényleg nem feltűnő meg nem szokták teljes szélességűre rakni, hanem mondjuk csak olyan szélesre mint a termékek képének szélessége
    - térképet manapság ajánlatos mondjuk google map-be berakni bár ilyen lokális érdekeltségű cégnél nem biztos hogy igény, de amúgy hasznos a google map útvonaltervezése
    - kereső optimalizálásban gyengécske az oldal
    - a footernél a "border" miért más színű mint az oldalnál?
    - a legnagyobb baj az, hogy szétnyomja az oldalt, ha kisebb szélességűre veszem az oldalt ... vagyis annyira nem baj csak engem zavar :)

Nem bunkózásként, illetve bántásból, de egy 2-es kb ha osztályozni kellene. Ilyesmiket tudok én is össze rakni, de inkább nem rakok, hanem keresek designer céget. És én meg programozok mögé ...

Aktív témák

Hirdetés