- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Ivqkzy-: Eddig
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Wow, micsoda retró topik kelekedett it.
Nekem C64 + Tape drive volt az első gépem, aztán lett lemez meghajtó, az után nem sokkal egy PC 386 nem sokkal utánna 486/DX2 (remélem van ilyen mert ez a korszak nekem még nem volt annyira gép addiktív hogy a hardvert is bütyköltem, egy Trident ISA videókártyára emlékszem, az még valahol meg is van a szekrény mélyén), nem sokkal utánna AMD P5-133, majd Intel Celeron 366->500, Intel Celeron 1.7, és ezt követi a mostani gépem ami már idén 4 éves (Intel P4 3.0Ghz), remélem most a nyáron elég cash-t össze tudok szedni hogy egy laptopra vagy egy erősebb gépre tudjam cserélni.
Játék közül, a The Incredible Machine mekkora volt, mondjuk végig sosem játszottam, egy idő után mindig nagyon felhúzott.
C64-en a Creatures nálam az etalon, emulátorban néha még előveszem szórakozni vele. Remix64.org -on van fent pár jól sikerült remix-e a zenéinek, azok is itt figyelnek a Winamp listámon.
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest