Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
.::Szandi::.
csendes tag
Szombaton egy kicsit többet ittam a kelleténél de nem rugtam be csak... na szal vmi oknál fogva föl akartam hívni Krisziánt. El akartam menni telefonfülkéhez vagy mi... de nem jutottam el csak a buszmegig mer szarul voltam és visszafordultam. Aztán ment is a buszom de vkivel (ismerős volt a feje az egyik gyereknek) megüzentem Krisztiánnak h beszélni akartam vele. Aztán hétfőn az volt az első h mit akartam mondani. Hát hogy is mongyam...
azt mondtam elfelejtettem. De 7. órába mondtam h tudom mit akartam mondani (azelőtt is tudtam), aztán avval nyúzott h mondjam el. De nem mertem
Azt hittem h ma megkérdezi... de nem. Holnap mostmár muszáj lesz... ez így nem jó. Mondja azt h semmit és hagy lépjek tovább... én ezt már nem bírom. De az a szar h ilyen érzéssel bennem nem tudok mással járni... de ha azt mondja h semmit... mentem is első kocsmába ami utamba akad
.
Na félre búval (de olyan nehéz tettetni h hepi vagyok, ma is angol után csak sétálgattam...) már csak 2 nap van a suliból
.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Fűnyíró topik
- Crimson Desert
- Tőzsde és gazdaság
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azt mondtam elfelejtettem. De 7. órába mondtam h tudom mit akartam mondani (azelőtt is tudtam), aztán avval nyúzott h mondjam el. De nem mertem
Azt hittem h ma megkérdezi... de nem. Holnap mostmár muszáj lesz... ez így nem jó. Mondja azt h semmit és hagy lépjek tovább... én ezt már nem bírom. De az a szar h ilyen érzéssel bennem nem tudok mással járni... de ha azt mondja h semmit... mentem is első kocsmába ami utamba akad
.
.