Hirdetés

Aktív témák

• .::Szandi::.

csendes tag

Szombaton egy kicsit többet ittam a kelleténél de nem rugtam be csak... na szal vmi oknál fogva föl akartam hívni Krisziánt. El akartam menni telefonfülkéhez vagy mi... de nem jutottam el csak a buszmegig mer szarul voltam és visszafordultam. Aztán ment is a buszom de vkivel (ismerős volt a feje az egyik gyereknek) megüzentem Krisztiánnak h beszélni akartam vele. Aztán hétfőn az volt az első h mit akartam mondani. Hát hogy is mongyam... :B azt mondtam elfelejtettem. De 7. órába mondtam h tudom mit akartam mondani (azelőtt is tudtam), aztán avval nyúzott h mondjam el. De nem mertem :F Azt hittem h ma megkérdezi... de nem. Holnap mostmár muszáj lesz... ez így nem jó. Mondja azt h semmit és hagy lépjek tovább... én ezt már nem bírom. De az a szar h ilyen érzéssel bennem nem tudok mással járni... de ha azt mondja h semmit... mentem is első kocsmába ami utamba akad ;] :D .

Na félre búval (de olyan nehéz tettetni h hepi vagyok, ma is angol után csak sétálgattam...) már csak 2 nap van a suliból :DD .

[Szerkesztve]

Aktív témák