Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheReMiXeR
senior tag
Garancia :
na ez azért a szándékól, reggeli ébredéstől nagyban függ de beviszed a boltba és intézik a boltban, vevőnek csak türelmesen várnia kell... jobb esetben van azonnali csere vagy
cserekészülék... felhívnak ha elkészült, visszaérkezett... tudom vannak kivételek...
Alkatrész garancia ---> nincs leragasztva a gép >>> bárhová viheted, bármikor belenyúlhatsz, stb...Szupport :
Ha veszel egy gépet vagy alkatrészt és nem tudod telepíteni, akkor ingyen megoldjuk (mi).
Olykor egy kurva patront nem tudnak berakni a nyomiba... Minden kis csipcsup dolgot általában ingyen megoldunk. Telefonos segítséget is tudunk adni (nem minden esetben, de sokszor biztosan)Leglényegesebb :
A vásárolt gépben az van amit kérsz! Nem a polcról veszed le és találomra kapsz valamit, hanem igényhez, pénztárcához mérten kapod az összeállítást amit tiszta szívből állítunk össze, mert az nem csak neked jó, ha nincs gondod a géppel, hanem nekünk is. Multinál leszarnak ezen a téren. Kiskerben elmondják mi mire jó, mert hát van olyan aki nem ért hozzá de muszáj gépet vennie... stb... stb...Röviden tömören ezek azok a dolgok ami miatt érdemes mondjk nálunk gépet venni.
Bitos van amit kihagytam, biztosan lesz is majd helyesbítés is de ha én vevő lennék akkor nekem már emiatt megérné kiskerben vásárolnom. Én ugyanis nem szeretek problémák miatt szaladgálni... Ráadásul 80%-ban jobb áron hozom ki a gépet mint a multinál ugyanaz vagy hasonló...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wise (ex-TransferWise)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest