- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
- és akkor ugye ez egy jó multimédiás PC lesz?
Ilyen igazi vadbarmok nálam is voltak:
- És akkó ez a Nokijja most akkó multimédiás, meg nyomtattós?
- Alapvetöen nagytudású készülék, de nyomtatni azt nem lehet vele.
- Oszt akkó a fotó az honnan gyün belölle?
- Természetesen a telefon nem rendelkezik nyomtató funkc...
- DE AKKÓ MOST A KÍÍÍP AZ HONNÉT GYÜN??? Eztet mondja mán meg fiatalembör...Innen ebbü a lyukbú? Ilyen kicsi sz*r kíp-e?
- Ezzel fényképezni lehet, nyomtatni nem.
- Jój, hán akkó essemmi, ez szar, ennemjó, nekem a fijam aszonta olyat vigyek néki, amibü a fotó kigyün.
- Olyat uram, nem fog találni.
- No csak engemet Te ne uramozzá, mer én ehheze értek ám ezekhö a dógokhó, én a gyárban is müszakvezetttö vagyok!!!!! (közben felém mutogat, ordít, mint a sakál)
- Ok, értem. Most pedig megfordul, ott az ajtó, és azonnal kifelé.
Kiment, becsapta az ajtót, még ordított valamit az utcán, aztán bepattant a zsiguliba és el...
...majd szépen a helyére is tettem a 6500 Slide Nokia makettet, amibü persze nem gyün a fotó, és ennemjóAlap: soha, de soha nem adtam efféle embereknek igazi telefont, volt olyan, hogy elemi erövel a földhöz csapta az egyik állat, hogy letesztelje mennyire strapabíró!
-
ML320
senior tag
A kolléga elmenti az ajánlatokat, csakhogy merthogy ugyebár mégiscsak a karácsony előtt vagyunk másfél héttel, és naponta exponenciálisan nő az érdeklődők száma... Azt meg már a rossebb tudja, hogy kinek, mikor, mit ajánlottunk. Arra mondjuk emléxem, hogy a quad mellé 160GB-s HDD-t akartak. Multimédiára...
Ha valahol nincs, és megmondják, hogy idén már nem lesz, akkor ugyebár a lúzer nem hisz senkinek, és végigjárja a várost... A végén még meg is leszünk gyanúsítva kartelezéssel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest