Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
Snoop-y
üzenetére
Nyálazd meg a cerkám...már ha hagyom...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Büszke én sem vagyok rá, pláne hogy nem én csináltam, hanem az üzlettársam...csak hogy a kis mentegetőzős baromságod is bejöjjön...
De csinálhattam volna én is, tizenakárhány kereskedelemben eltöltött évbe belefér(t)...
Aki az itt jelenlevő "bótosok" közül soha nem csinált ilyet/hasonlót, az vesse rám az első követ...amelyik meg tényleg nem, az gondolkozzon el a pályamódosításon, mert ez a szakma nem neki való...
Nem tudom hallottál-e már a kereslet-kínálat összefüggéséről...egy termék/szolgáltatás ára ugyanis egy piacgazdaságban (hahó! ébresztő, a cucilizmusnak, tervgazdálkodásnak, központi/hatósági áraknak régen vége van...legalábbis ebben az iparágban!!!
) erősen függ a kereslettől...ha nem kell a kutyának se, akkor leviszem az árát...ha viszont nagyon kapós, vagy a vevőnek nagyon kell, akkor meg fizesse meg.
Ha sokallja az árát, ne vegye meg...sem eladni, sem vásárolni nem kötelező...
Más helyzet pl. egy nyilvános rötyi: nekem muszáj hugyoznom, és az érvényben lévő törvények, viselkedési szabályok értelmében ezt nem tehetem meg akárhol.
Tehát be kell mennem egy pisoldába, kötelezően igénybe kell vennem egy szolgáltatást.
Na ott nem mindegy hogy csak egy 50-est kell kipengetnem, vagy egy ötszázast...ha ott történik egy ilyen felülárazás, az tahóság...amit mi csináltunk, az sima haszonszerzés...erre alakult az összes bót...már amelyik nem kamu, pénzmosoda...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Tesla topik
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Asus ExpertBook B1403 Core i7 notebook bontatlan dobozában eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB SSD/Súly 0.966,5kg
- iPhone 16 Pro Max 1 TB Black Titanium
- Karácsonyi akció - MacBook Pro 13" CTO (Early 2015, i7 / 16GB / 512GB)
- Bomba ár! i7-12700 + Msi B660 alaplap!!!
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)