- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz
bullseye #4553 üzenetére
egyböl ki kérné magának a hangnemet - sőt! talán még fel is jelentene, hogy én a sárba tiportam a jogait, meg rasszista fajgyűlölő vagyok...
nem értem, az iskolából 18 évesen kimaradnak, de a jogaival mind tisztában van. Biztos van nekik valami jogi továbbképzésük.ML320 -
- ismered a mondást: Én nem vagyok rasszista, de az ember színe mégis csak ..........
-
ML320
senior tag
válasz
bullseye #4553 üzenetére
Egy ilyen kissrác jött egyszer házhoz hozzám, hogy másoljak neki pár dolgot. Kapott egy lemezt. Aztán megint jött. A harmadik látogatásánál hozott egy 50db-os CD rudat, hogy akkor játékok (akkoriban a DVD-re max csak nedveset álmodtunk) És akkor szóltam vissza:
- Ne feszítsd túl a húrt!
Azóta nem láttam. Pedig csak 75kg vagyok...A végén még át kell nevezni a topikot Rasszista számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kibelezünk...-re
Bocsi ez durva volt. De kihagyhatatlan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest