Hirdetés
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)

Új hozzászólás Aktív témák
- 

eziskamu
addikt
válasz

gforce9

üzenetére
						Pár éve egyik ismerősnek kellett XP alá beröffenteni egy isa buszos acorp modem szörnyet, hogy tudjon netezni otthon valamelyik ingyenes szolgáltatón keresztűl. Amúgy igazából nem volt olyan szörnyű, csak épp 3 óra alatt jöttem rá hogyan kéne összebarátkoztatni az géppel, az xp-vel és annak beépített meghajtóprogiaival. Miután már tudott tárcsázni, nagy öröm, majd hatalmas bosszúság, mert recsegve egy női hang közölte, hogy a szolgáltatás nem vehető igénybe az adott helyről. Mint később kiderült, minimál csomaguk volt. Mundjuk én is rákérdezhettem volna

Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - Jövedelem
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Vicces képek
 - Autós topik
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Fogyjunk le!
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - További aktív témák...

- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
 - 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
 - AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest