Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
wolfman #30139 üzenetére
Nem Biatorbágyon vagyok már, hanem a nyugati határszélen. Itt is drága, de nagyon sok gép előbb-utóbb nálam köt ki, mert ugyan az áraim magasak, a feltételeim elég merevek, de a végeredményre nem szokott panasz lenni.
Óradíj meg itt soha semmilyen körülmények közt nem játszik, mert minden esetben a "most itthagyom mert nem érek rá, aztán majd jövök érte mikor is!?" szokott lenni. Persze ha azt mondom, hogy 3 órát szoptam vele, akkor nem hiszi el.
No itt van az, hogy valamit nem biztos, hogy mindenki megtehet. Én az elején közlöm, hogy pontos leírást fog kapni arról, hogy mi és mennyi idő alatt történt a gépével, és azt ő előre elfogadja. Csak elfogadott árajánlatra javítok gépet, és bevizsgálási díj 5/7/12 ezer + áfa (szoftver/hardver/szerver) játszik, és mindezt előre írásban tisztázzuk.
Ez az, amit te Gyulán nem tudsz megtenni, mert akkor mindenki inkább a szomszéd Pistikéhez viszi. Itt meg nem mindenki. De nagyon megelégeltem azt, hogy én nyújtsak profi szolgáltatást, számlával, garanciával, de annyiért, amennyiért a szomszéd Pistike. Nein.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
wolfman #30139 üzenetére
IP kamera a munkaszobába, 10 másodpercenként 1 képkocka, Nálad meg egy stopper + kockás füzet.
Mehet a gépre a vonatkozó avi + szkennelve a füzet, ha nem hiszi el.Dolgoztam szervizben (más vonalon), általában 1 hétre vállaltam a dolgokat, és amikor úgy adta a munkaidő, nekiestem. 30 perc volt az egység, volt, ami 3 perces történet volt, ami 4 órás. Munkalapra szépen felvezetve a felhasznált alkatrészekkel együtt. (Amikor a saját örömömre szórakoztam valami ismeretlennel, vagy újdonsággal, természetesen nem volt felszámolva.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viccrovat
- VGA kibeszélő offtopik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 7
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest