- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
#64791808 #30143 üzenetére
Errefelé alacsonyabbak az árak, talán mert eleve a viharsarok a Magyarország segglyuka, de tényleg csak az előre lefektetett szolgáltatásoknak kiszabott árak működnek, óradíj nem. Azok az árak amiket mondasz javításnak még szerintem is nevetségesek Békés megyei viszonylatban, de mondom, Dunántúlon elhiszem hogy megszokott.
más
Árulok notebook HDD-t. Hírdetésben szerepel, hogy Gyulán és Békéscsabán (szomszéd város) lehet személyesen átvenni, mert egyik barátom jár gyulára dolgozni, oda tudom neki adni, majd nála át lehet venni. Kényelmi szolgáltatás.
Keres egy ember, hogy ő megvenné, de békéscsabai átvétellel. Rendben mondom, odaadom a gyereknek, délután át lehet tőle venni. Délig nagy kuss. Ráírok, hogy mi a helyzet, ekkor gyors válasz, hogy persze, kell a vinyó, de a kollégájának lesz és mehet a barátom bármikor hozzájuk a munkahelyükre odaadni a HDDt!!!!!
Na írtam egy szép E-mailt, hogy az árja nem járja, szépen lehet menni címre ha kell valami.(#30144) biker: Volt már párszor velem is ilyen. Elmentem emberhez rendszert rendbe rakni (újratenni), aztán ott derült ki, hogy adatok kellenek neki a gépről (pontosan 340Gb), ami hogyhogy nem a C partíción volt (más nincs is). Szépen vihettem saját HDD-t átpakolni a cuccait, particionálni, majd minden vissza. De ez már rég volt.
-
biker
nagyúr
válasz
#64791808 #30143 üzenetére
Alap, amit mindenkivel közlök, ha elviszem, akkor olcsóbb, mert szimultán tudok mást is csinálni közben
De ha helyszíni munka, akkor lehet hogy 2 órán át nézem hogy nő a bitkolbász
Pl hdd csere migrálással, 3 óra helyszínen, kifizette
Ebből gondolhatjátok, mennyi ideig csak a csíkot néztem és tanácsokat adtam
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest