Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wolfman

veterán

válasz #64791808 #30143 üzenetére

Errefelé alacsonyabbak az árak, talán mert eleve a viharsarok a Magyarország segglyuka, de tényleg csak az előre lefektetett szolgáltatásoknak kiszabott árak működnek, óradíj nem. Azok az árak amiket mondasz javításnak még szerintem is nevetségesek Békés megyei viszonylatban, de mondom, Dunántúlon elhiszem hogy megszokott.

más

Árulok notebook HDD-t. Hírdetésben szerepel, hogy Gyulán és Békéscsabán (szomszéd város) lehet személyesen átvenni, mert egyik barátom jár gyulára dolgozni, oda tudom neki adni, majd nála át lehet venni. Kényelmi szolgáltatás. :)
    Keres egy ember, hogy ő megvenné, de békéscsabai átvétellel. Rendben mondom, odaadom a gyereknek, délután át lehet tőle venni. Délig nagy kuss. Ráírok, hogy mi a helyzet, ekkor gyors válasz, hogy persze, kell a vinyó, de a kollégájának lesz és mehet a barátom bármikor hozzájuk a munkahelyükre odaadni a HDDt!!!!!
    Na írtam egy szép E-mailt, hogy az árja nem járja, szépen lehet menni címre ha kell valami.

(#30144) biker: Volt már párszor velem is ilyen. Elmentem emberhez rendszert rendbe rakni (újratenni), aztán ott derült ki, hogy adatok kellenek neki a gépről (pontosan 340Gb), ami hogyhogy nem a C partíción volt (más nincs is). Szépen vihettem saját HDD-t átpakolni a cuccait, particionálni, majd minden vissza. De ez már rég volt.

• biker

nagyúr

válasz #64791808 #30143 üzenetére

Alap, amit mindenkivel közlök, ha elviszem, akkor olcsóbb, mert szimultán tudok mást is csinálni közben
    De ha helyszíni munka, akkor lehet hogy 2 órán át nézem hogy nő a bitkolbász
    Pl hdd csere migrálással, 3 óra helyszínen, kifizette
    Ebből gondolhatjátok, mennyi ideig csak a csíkot néztem és tanácsokat adtam

Új hozzászólás Aktív témák