Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
#64791808 #30143 üzenetére
Errefelé alacsonyabbak az árak, talán mert eleve a viharsarok a Magyarország segglyuka, de tényleg csak az előre lefektetett szolgáltatásoknak kiszabott árak működnek, óradíj nem. Azok az árak amiket mondasz javításnak még szerintem is nevetségesek Békés megyei viszonylatban, de mondom, Dunántúlon elhiszem hogy megszokott.
más
Árulok notebook HDD-t. Hírdetésben szerepel, hogy Gyulán és Békéscsabán (szomszéd város) lehet személyesen átvenni, mert egyik barátom jár gyulára dolgozni, oda tudom neki adni, majd nála át lehet venni. Kényelmi szolgáltatás.
Keres egy ember, hogy ő megvenné, de békéscsabai átvétellel. Rendben mondom, odaadom a gyereknek, délután át lehet tőle venni. Délig nagy kuss. Ráírok, hogy mi a helyzet, ekkor gyors válasz, hogy persze, kell a vinyó, de a kollégájának lesz és mehet a barátom bármikor hozzájuk a munkahelyükre odaadni a HDDt!!!!!
Na írtam egy szép E-mailt, hogy az árja nem járja, szépen lehet menni címre ha kell valami.(#30144) biker: Volt már párszor velem is ilyen. Elmentem emberhez rendszert rendbe rakni (újratenni), aztán ott derült ki, hogy adatok kellenek neki a gépről (pontosan 340Gb), ami hogyhogy nem a C partíción volt (más nincs is). Szépen vihettem saját HDD-t átpakolni a cuccait, particionálni, majd minden vissza. De ez már rég volt.
-
biker
nagyúr
válasz
#64791808 #30143 üzenetére
Alap, amit mindenkivel közlök, ha elviszem, akkor olcsóbb, mert szimultán tudok mást is csinálni közben
De ha helyszíni munka, akkor lehet hogy 2 órán át nézem hogy nő a bitkolbász
Pl hdd csere migrálással, 3 óra helyszínen, kifizette
Ebből gondolhatjátok, mennyi ideig csak a csíkot néztem és tanácsokat adtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest