Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
GrandeP
üzenetére
Azzal van a baj, h ha hiszed hanem, mindenki levette, de 3-an biztos, h azt szeretnéd, hogy menjünk el, csináljuk meg helyetted és jobb esetben oda sercintesz egy köszit, rosszabb esetben még csak azt sem....
Ejha, pedig a webkamerát még be sem kapcsoltam, belelátsz még a lelkembe is

Azt viszont pontosan eltaláltad, hogy egyáltalán nem akarok ilyenekkel foglalkozni, erre megvannak a szakemberek és a hozzájuk tartozó kütyük.Egyébként még mindig itt kérdezed h hova vidd be, ahelyett h bevitted volna valahova, minden ember ismer a városában minimum 2 pcszervizboltot...
Én speciál nem ismertem, jéé lehet ezért kérdeztem? Ellenben ma utána néztem és találtam egy-két helyet, ahol 1,5k/komponens megnézik vagy 4-5e/óra.UI: 3k-ért bevizsgálom... Erre Neked is csak ugyan ezt tudom írni, amit a kollégádnak.
Képzeld magad az én helyembe, bemegyek egy boltba odaadom a szervizesnek a gépet, az egyből elkezd mindenfélét belemagyarázni és arra nem tud válaszolni, hogy jó helyen járok-e, Te otthagynád a géped, miközben állításod szerint mindenki ismer legalább 2 helyet ahova beviheti..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest