- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
stol
addikt
válasz
Thulcandra #12658 üzenetére
Pont most válaszoltam erre.
Szerintem nem kéne ennyire torokra menni, mert neked is rosszul esne, ha a púlt másik oldalán állnál@(#12659) sutykuru
Mivel a megrendelés visszaigazolás nemleges volt, így semmi se jött létre.
Hangsúlyozom, bár nem gondoljátok azt, de mi is emberek vagyunk és abból a 10% alatti szar kis bruttó hasznból "élünk".
Ui.: Nem nálunk történt de kicsit magaménak is érzem.
-
madd dogg
senior tag
válasz
Thulcandra #12658 üzenetére
Sziasztok. Van visszaigazoló levelem, azon az áron
Most írt a kolega, hogy annyiért nem tudják beszerezni, mert karácsonyi akció volt a készlet erejéig. De ez sehol sem volt feltüntetve. Mit írjak nekik, hogy ne legyen hangos asztalcsapkodás, de jobb belátásra bírjam őket? Úgy érzem, ez már "jár".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest