- GAI: Poor Volta...
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
BRobee #45222 üzenetére
"Viszont ds photoban nem latom ezt a konyvtarat, csak a /photo elerheto adott userrel valo belepeskor, illetve a backup sem indul el." - ha maradsz a DS Photo-nál, akkor a /photo alatt csinálj 1-1 mappát a felhasználóidnak, és azokba majd fognak tudni menteni.
Admin jogú felhasználóval lépj be a photo station webes felületére, ott tudsz jogot adni felhasználóknak a Photo station-höz illetve a mappákhoz, plusz ha jól emlékszem, akkor a letöltést mint jogot is ott tudod szabályozni.(Esetleg, ha a felhasználóidnak több dologhoz is van joga, akár készíthetsz egy foto feltöltő felhasználót is, akinek csak feltöltési joga van, de törlési nincs, és ezzel a felhasználóval a mobilokról a DS Photo backup szépen szinkronizálni is fog.)
..vagy próbáld ki a fentebb ajánlott moments-t, amit én még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest