Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Komolyan nem értem, a jelenlegi viszonyok között (torrent, streaming szolgáltatók) milyen megfontolásból néz valaki tévét? 2 dolgot tudok elképzelni: gyereknek bekapcsol valamit aztán nézze, sport közvetítés. Film nézésre teljességgel alkalmatlan, mert nehogy már a csatorna szabja meg hogy én mikor és mit nézzek, plusz ugye a tengernyi reklám. Vagy tényleg az ilyen anyámék korosztálya (65+), akik megszokták hogy bekapcsolja és ott megy valami, nincs ingerenciája hogy ő szabja meg mikor és mit, elfogadja más izlésficamát.
Azonkívül visszanézni valamit is a tévé korábbi műsorából? Mégis, mi az ami annyira jó lehetett hogy visszanézzem? Nem tudnak olyan filmet mutatni, ami ha jó, évekkel korábban nem néztem meg, ráadásul egyben, reklámmentesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest