Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Belze

csendes tag

válasz godzilla #121 üzenetére

Hát aztán melyik fokozaton ??? Ugye nem mindegy mert ha easy akkor tök mindegy mivel hasítassz,neked kell gyorsabbnak lenni.Mindig válaszd szét a Red és Blue csapatot ha egy szobába két ajtón lehet bemenni . A Red elég ügyes a Blu kicsit kezdő de ha a kamerájukat kasználod akkor ugye te már előnyben vagy.
    De ime :Easy fokozaton:
    The Wolcott Projects
    Ismét egy külsõ küldetés . Elfogandó személy Hadeon Koshka 45 persze hogy kaukázusi .
    Civilrõl pedig Clark Jennis 36 szintén kaukázusi férfi azzal a különbséggel hogy õ rendõr és nagyon szorult helyzetben van még véletlenül se lõjük le!!( Valamelyik szobában találod én mindig egyedül leltem rá egyszál pisztolyt szorongatott amint meglát azonnal löki a szöveget ,hogy ő detektív és engedelmesen leteszi a fegyvert )Tehát az õ élete fontos nekünk !!! A fegyverzetet vissza lehet állítani Supressed 9mm Smg géppisztolyt lõszer hozzá 9mm FJM.Javasolt a fõbejárat mellõzése tehát Side 2 Level 1 felõl lopakodjunk be majd az ott lévõ ajtó alatt leskelõdjünk egy kicsit.Ha kukucskálót használod a csapattal akkor nem igazán lepődnek meg megfelelő durranás után teszik a dolgukat.A célobjektum mellett megy el a metró és egy forgalamas út érkezésünket nem hallják mega benn tartózkodók Érdemes egy kicsit várni a két ajtó elõtt és Sierra 1 jelenti látja az egyik célszemélyt .Természetesen megfektetjük ha szerencsénk van a lövés zaját elnyomja a metró elhaladó zaja..A Sierra 1 által látható területen jobboldalt a romos épület elsõ szintjén a fal mellé is szokott behuzódva lenni egy általunk nem szeretett személy.De szemben a ládák mögött is elõfordulhat egy AK-t szorongató. Ha ott lenne õt is vizszintesbe tesszük.Sierra 1 által belátott területen baloldalt is szokott meghuzódni 1-1 személy van amikor a csöves hapsi de van amikor AK-t szorongató kedvencünk. Nagyon figyeljünk mert a nyitott ajtó sose jelent jót (majdnem mindig állt mögötte valaki és alig várta megtüzdelje testünket ólommal )!!
    Rosszfiú 16
    Hangtompitóst Uzi 1
    Pisztoly: 1
    Civilek:3 két csöves és a kimenekitendõ rendõrünk
    Több fegyvert azért nem irtam mivel némelyik helységben szépen ládástul találhatók a AK géppisztolyok :)

Új hozzászólás Aktív témák