Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Óravásárlás előtt állok. Ami egyből megdobbantotta a szívem az a Certina DS Podium.
Az óra stílusa, és anyaga(titánium) fogott meg.
Kérdésem annyi lenne, hogy szerintetek minőségben megéri a pénzét? Ez az összeg(300.000ft) a lélektani maximum.
Előre is köszönöm.
-
törölt tag
Sziasztok!
Vacilálok két óra között. Az egyik automata, másik elemes.
Ezek vannak bennük:
ETA 251.264 vs ETA C01.211
Árban hasonló a két óra. Kérdésem az lenne, hogy ismeritek e ezeket a szerkezeteket, ha igen, akkor mik szólnak mellettük/ellenük?
Előre is köszönöm.
-
törölt tag
válasz Nekton #190115 üzenetére
Szia, köszönöm a válaszod.
Pontosítva:
Certina C001.427.11.057.01
KépMásik is egy Certina, a C001.647.44.087.00
KépKözben már visszaolvastam, el is bizonytalanodtam az automatával szemben. Eléggé kötődök a dolgaimhoz, ez lenne az első komolyabb órám, szeretném ha minél tovább működne. Nézegettem a 7750es Certinákat is, de azok számomra már horror árások(330K is nagyon határeset).
Olvastam azt is, hogy a kvarcokat nem lehet javítani, míg az automatákat igen, de akkor ezek szerint itt pont fordítva van.
Laikusként úgy gondoltam, hogy egy automata óra mégse egy sima elemes szerkezet, de ebben az árkategóriában lehet, hogy egy "fullos" kvarc jobb választás lehet, mint egy "belépő" automata.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Nekton #190122 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat!
Olvastam, hogy a titánból készült órák karcolódnak, amikor ezt mondtam az egyik óraboltban, kb hülyének néztek, hogy "dehát a titán a legerősebb fém". Viszont leginkább a "súlya" riasztott el, túl könnyű. Szemeztem már egy C001.647.11.057.00-val is, ez is tetszik, az információid alapján nyerő lehet.
Még két kérdésem lenne:
Erről a G10.962 BF Precidrive COSC-ról mit lehet tudni? Olvastam itt, hogy a G10 nem valami nagy eresztés, viszont rendelkezik COSC tanusítvánnyal... Néhány Certinában van ilyen.
Másik, hogy a GMT jelölés mit takar azon kívül, hogy greenwichi idő?
-
törölt tag
Sziasztok,
Már szinte eldöntöttem, hogy a Certina C001.647.11.057.00 lesz a kiválasztottam. Ismét köszönöm az infókat, főleg a titán verzióval kapcsolatban.
Egy utolsó kérdésem lenne. Ebbem az ársávban(max a 350k), van e esetleg jobb választás? Ehhez hasonló kinézettel.
Előre is köszönöm!
-
törölt tag
-
törölt tag
Certinához van(nak) ajánlott bolt(ok), vagy teljesen mindegy, hogy hol veszi meg az ember? Árakat elnézve mindenhol ugyan annyiba lerül. Centralóra ad +1 év garanciát, ami esetleg megérheti...
-
törölt tag
Az Orientek automata szerkezete milyen szintet képvisel? Például van a JC00001B, ami az átlagnál drágább. Versenyre tud kelni a svájci "társaival"? Vagy akár a japánokkal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest