- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foncky
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném segítségeteket kérni a következő dologgal kapcsolatban:
4 db, különböző márkájú karórát (Citizen, Doxa, Lorus, Tissot) szeretnék szervízeltetni egy helyen, elfogadható áron és megbízható minőségben.
Kerestem ilyen helyeket, de az általános benyomásom az volt, hogy egyes márkákra szakosodott óraszervízek illetve óra felújítással foglalkozó szervízek vannak csak Budapesten.
A kérdésem tehát, hogy van-e olyan szervíz a fővárosban, ahol minden óramárkát megjavítanak vagy ehhez külön-külön legalább 2-3 szervízt érdemes felkeresni?
(3 db üveg -és elemcseréről lenne szó, lehetőleg gyári alkatrészekkel)
Előre is köszi!
-
Foncky
csendes tag
válasz
WiZARD #159128 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Felvettem a kapcsolatot a hivatalos márkaszervízzel, illetve egy elektrosztatikus szinterezéssel foglalkozó céggel is. A legjobb az lenne, ha egy vadonatúj lünettához sikerülne hozzájutni elfogadható áron, de meglátjuk mit válaszolnak majd, melyik a járhatóbb út.
-
Foncky
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Tissot Seastar 660 órát. Régóta nézegettem már a típust és viszonylag jó áron sikerült hozzájutnom, de sajnos van a dolognak egy árnyoldala is: az előző tulajdonos "házi" módszerekkel eltávolította a festéket a lünettáról, hogy így "egyedivé" tegye az órát.
Szeretném megkérdezni, hogy van-e itthon olyan szakember, aki újra tudja festeni a lünettát vagy igényes módon el tudja távolítani a maradék festéket?
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Gyúrósok ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cyberpunk 2077
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest