Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laczik
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen Zeppelin karórám, amit már évek óta nem hordtam.
Nemrég viszont újból elővettem, és szomorúan vettem észre, hogy a friss elemcsere ellenére késik vagy elromlott (?) a quartz szerkezete. Az alábbiakat produkálta az óra: fél nap alatt 15 perc késés, utána 2 napig pontos, aztán megáll, utána néhány napig megint pontosan jár...
A hivatalos forgalmazó bevizsgáltatás után teljes szerkezetcserét javasolt, ami 34000 forintba kerülne.
Reális ez az ár? Megéri kicseréltetni szerintetek?
Mennyire tartósak ezek? 3 évente nem szeretnék rá ennyit költeni
-
-
Laczik
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen kinézetű órám (az enyémnek fekete a számlapja):[link]
Megvagyok elégedve vele, de szeretnék hozzá venni egy bőr szíjat, hogy egy kicsit szolidabb, elegánsabb legyen.
Szerintetek nem nézne ki furán egy ilyen relatíve sportos modell bőr szíjjal?
Itt találtam egy ilyen órát bőr szíjjal és vegyes érzéseket váltott ki belőlem a dolog, igaz más mintájút vennék magamnak.Nektek mi a véleményetek?
-
Laczik
tag
Tudnátok ajánlani egy szervizt vagy órást Debrecenben, ahol minőségi munkát végeznek lehetőleg normális árakkal?
Az órám lünettáján a festett számok koptak meg, ezt szeretném újrafestetni, illetve egy polír is ráférne
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest