Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Tudtok ajánlani Seiko szervizt? Van egy Diver 200-am ami reggelre késik 5 percet.
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MODERÁTOR
Mennyire karcolódnak az órák (gondolok itt a fém házra)? Finoman nem izomból mondjuk véletlenül hozzáérek az ajtóhoz az árthat neki? A tépőzár is "hajszál" karcot képes kreálni?
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Én is beléptem a klubba egy PRC 200-zal ! Nagyon tetszik a szerkezet (statisztika miatt 28). Kérdésem az lenne, hogy mint kezdő órás mire kell figyelni, milyen gyakran kell szervizeltetni, hol érdemes azt megcsináltatni?
Fém szíjas óra lévén, ma megyek még egy szemet kivetetni a szíjból - még picit lötyög. Inkább lötyögjön vagy picit szorosabban álljon?
Köszi!
mobal,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest