Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Notepad++
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
fagyalllo #248392 üzenetére
ha igen, itt megerősítem fagyalllo tapasztalatait, az első (és egyben legolcsóbb, de nagyon szeretett) Casio-m vittem el ide egy üvegcserére. az öreg kicserélte, de egy méteres porcicát hagyott benne. visszavittem reklamálni, ezek után nagy durrogva, TimeCenter-rel folytatott privátok után az kicserélte. átvételnél szúrtam, hogy sikerült ferdén beletenni az üveget, megreklamáltam, de inkább elhoztam, nem voltam hajlandó nála hagyni többet. a ráma korábban sérült, arra azt mondta, hogy nem lehet cserélni. jóval később vittem el a SetComp-ba, itt tökéletesen berakták az üveget és a rámát is tudták cserélni. (az igazsághoz hozzá tartozik, hogy egy nagyon apró sérülést észrevettem a számlapon, sőt inkább kosz, ez nem tudom, hogy mikor kerülhetett rá, nem hiszem, hogy a SetComp-ban, de nincs kizárva. bárhogy is, őket ajánlom, korrekt, szép munkát végeztek nekem). az eredmény egy jóval hosszabb számla és TimeCenter-rel is sikerült kellemetlen viszonyba kerülnöm, üzletrontás címszó alatt.
nagyon korrekt, de alapos ügyfélnek gondolom magam, tudom mit várok el, miután sokszázmilliós projekteket kezelek, adok el és támogatok, ennek ellenére, vagy épp ezért, engem mindig megtalál a problémás kiszolgálás. a tavalyi nyűgöm is kereshető a topicban, amikor az SPB143-al futottam bele, hogy szíjcserénél megkarcolták a tokot a Bajcsyn (én hülye, bárcsak magamnak csináltam volna), voltam olyan naiv, hogy ide is írtam, amit természetesen az órás szervizek is olvasnak, nem vették jó néven, pedig teljesen biztos, hogy ott került rá a sérülés, amit továbbra sem tudok hova tenni. nincs szerencsém ezekkel, de ahogy látom van szórás a topicban a szervizekkel.
most már csak azt nem tudom, hogy egy 3 éves fullszervizre hova vigyek egy Prospex-et, mert a Bajcsyra szívesen nem vinném, a Huba utcáról is rosszakat olvastam, mást meg nem ismerek : )
-
hallador
addikt
válasz
Amúgy meg azt sem nagyon tudom elképzelni, hogy egy porszemet, eleve észrevesznek és pont úgy és ott van, hogy csak kifújni kelljen, valamint ha eleve hogy tudja megállapítani, hogyan kerülhetett bele por, és csak kifújni kellett, nem pedig megtisztítani, ha nekem ilyen problémám lenne, akkor ezt szétszedetném alkatrész centrifuga, és összerakatnám, az meg nem lesz ingyen a Seiko szervizben sem, amikor én utoljára az egyik kézihúzós Vintage seikomat tisztíttattam ki náluk, plexit nem cseréltek csak csiszoltak mondván ilyen plexi már nincs a piacom , meg alkatrész sem az órához, mert 47 éves volt már amikor bevittem, ezért kértek 2017-ben 17 ezer Ft-ot. A plexi csiszolás még elmegy egy 5000 Ft-os Vintage orosznál, de egy Vintage seikonál, aminek az ára csak felfele fog menni, akkor volt 160 euro, ma már 300 körül van, és ez olcsóbb már nem lesz, annyire nem tetszett az ötlet.
Ami egyáltalán nem volt drága. Mert ezért van ahol 30 ezret is elkérnek volna, konkrét eset. -
hallador
addikt
válasz
Nem is mondtam, hogy olcsón szervizelt, nem erről van szó. Hanem a másik feléről a dolognak.
Nyilván ebben benne volt az is, hogy órás szövetség, meg az, hogy mekkora tapasztalatuk volt, egyedüliként az országban, Casio-al stb.
Nem is ezt vontam kétségbe. Amúgy pedig ott pl a Seiko pont nem kedvenc, mert nem annyira szerette az Öreg a Seikókat, hogy ennek piaci okai voltak vagy más azt nem tudom. Ez szerintem ma már nem így van, persze ettől függetlenül sem szép dolog, amit linkeltél.
Ma már a piac diktál, és ma ezt nem csinálják meg.Itt nem is az öregről volt szó ugye, mert a legtöbb esetben nem az Öreg javította ezeket, hanem az órásai. De ez azért remélhetőleg nem volt titok régen sem.
Na akiről most szó van, az pont nem ilyen.Azt továbbra sem tudom elképzelni, amit a fórumtárs említett. Szerintem még az öreg is felismer egy kamu Casio-t.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Robogó, kismotor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest