- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
heartdown #233852 üzenetére
én lassan 5 éve nyúzok egy GW-4000-1A3-t és nagyon szeretem. ez sem pici, de a Mudmaster egy szörnyeteg. bitang egy szerkezet az is. nekem kritérium volt az analóg. mindenhova ezt viszem, ami terep, munka, sport, és egyéb öltönytől eltérő napirend. látszik rajta, hogy nem irodai darab, de semmi komoly, jól bírja. egy dolog, ami szerintem alapvető és elkerülhetetlen, ha G-Shock: no tough solar, no buy.
-
dzsi23
addikt
válasz
heartdown #233852 üzenetére
Nagyjából az összes G-t erre találták ki (a bling-bling modellektől eltekintve). A Mudmastert javasolnám, de az újak között szinte csak inverz kijelzős van, ami irodába okés, de rendeltetésszerű használatra inkább a "simát" választanám. Utóbbival talán még lehet találni régebbi modellt. De a Rangeman is megfelelő választás. Ahogy a ~40 ezres GW-M5610 is megfelelő, szal olyat válassz, ami tetszik, méretben megfelelő, és tudja azokat a funkciókat, amikre szükséged van (pl. rádiójeles vagy bluetooth szinkronizálás, fényenergiás töltés, kicsi vagy nagy gombok [bár ez nem funkció, de fontos szempont lehet], stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- FÉLÁRON! Dr.coffee H2 Automata kávéfőző - ÚJ! Bontatlan!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 320GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I W10 I Gari!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest