Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SEIKOtomi
csendes tag
válasz Empsepo #16317 üzenetére
Akkor csak pár szembetűnő dolog:
- A számlap indikációja 12 óránál
- nap/dátum - nap kijelzés
- küklopsz (nagyító)
- Mutatókészlet
- Lünetta széle
- Lünetta lumineszkáló pöttye 12 óránálHa értenéd, akkor tudnád, hogy a teljesen ugyanolyan az ilyen:
Panzer
Esetleg ilyen:
KienzleNem akartam összeakasztani veled a bajszomat, elnézést, ha így gondoltad, csak azért tényleg nem mindegy, hogy valami hasonlít vagy teljesen ugyanolyan.
(A Monsterre visszatérve, én kimondottan csúnyának találtam, amíg hozzám nem került az első, azután képtelen voltam megválni tőle)
[ Szerkesztve ]
SEIKOholic
-
darvak
senior tag
válasz Empsepo #16317 üzenetére
Azér a Rolex jóval arányosabb, a számlap sokkal "tágasabb", kisebb pontokkal, akárcsak a lünetta vékonyabbnak tűnik nekem. Egyszerűen arányosabb a Rolex, de tény,h a #16314Seiko alapja volt.
Ismert tény,h a japánok is másolnak. Úgy alapozták meg az iparjukat, mindent lemásoltak a 60-as,70-es években, de általában tovább is fejlesztették. És jobb lett, mint az eredeti.
Még a 90-es években is ment ez, pl. a Lexus LS400. BMW és a Mercedes gyurmázásának az eredménye. A "C" oszlopa 100%-ban BMW, a hátsó lámpák 100% Mercedes.
Ma a Kína van ugyanazon az ösvényen bizonyos területeken, 10 éve még Dél-Korea autógyártásán is csak mosolyogtak..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest