- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariner
tag
Nézelődtem,google-ztam de semmi eredmény...Ezekkel a honlapokkal az a baj,hogy nem hitelesebb mint ha megveszek egy Tissot-ot és kiszedem a werket.Az ebay-en van rotor meg felhúzótengely és korona is,de az sem árul el semmit egy komplett összeállított nyers szerkezet áráról,mint ahogyan a másikon is csupán alkatrészeket találtam(lehet,hogy rosszul kerestem?).Egy billegő,esetleg egy motorrugó áráról,hogyan következtessek a werk árára?Ennél az is pontosab eredmény,ha veszek egy occsó ETA werkes órát,majd a használatlan tokot szíjjal/csattal,számlappal mutatókészlettel eladom,és kivonom a vételárból.Lehet,hogy ha így számolom akkor 162ft maga a werk...Engem az érdekelne,hogy ha jogosított órás lennék(vagyis az ETA kiszolgálna)mennyibe kerülne csak a szerkezet.Azt hiszem sokan meglepődnének mennyire olcsó az ugynevett svájci szerkezet
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Wise (ex-TransferWise)
- iPad topik
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mini PC
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Ülőgarnitúra 3-2
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest