- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gerner1
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
A ledes a legkevésbé hasznosítható fény számára, legalábbis ezt írja az útmutató. Valamivel jobb az izzószálas, de mesterségesben a legjobb a hagyományos fénycső. Teljesen biztos hogy nem fog feltöltődni tőle, kb. nyári napfényes napon 12 órát a napra téve töltene fel teljesen így a 0-ról. Illetve mivel a közvetlen napfénytől túlforrósodik, vagy csak a napfénytől védett, de szabad ég alatti helyre kell tenni, vagy ablakba, nem napra, de néha 3-4 percre kitéve direkt napfényre. Na ez most nem nagyon lesz kivitelezhető ebben az ocsmány időben
Vagy egy pohár vízbe ki lehet(ne) tenni direkt napra is. Ezt az ötletet már én is innen loptam, végülis vízálló.Szóval reggel még ne nagyon kínozd, menni fog már rendesen, de ha állítani akarod, vagy rádiójelet kérni, akkor azt nem biztos hogy elbírja ennyi töltéssel. Ha mégis próbálnád, akkor ablaknál vagy szabadban.
Nekem most is itt figyel az asztali lámpa alatt egy ugyanilyen. Már azt hittem senki másnak nincs ilyen órája rajtam kívül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest