Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz csabulaxi #224482 üzenetére
[5 darabot gyártottak belőle összesen, ami már a bemutatókor, '18 tavaszán majdnem elfogyott. ]Egy egészen különleges óra egyébként.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
fagyalllo
őstag
-
Sir Pocok
őstag
válasz csabulaxi #224352 üzenetére
Szerintem a kvarc nagyon jön fel, ahogy olvasgatom a fórumokat, csoportokat. Nem lennék meglepve, hogy ha a svájci prémium gyártók több "HAQ"-s modellel jelentkeznének a közeljövőben.... Szerintem a Seiko-nak nagy hatása volt most is a piacra, nomeg a Citizen-nek.
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
g0n21
senior tag
válasz csabulaxi #224352 üzenetére
Nem hogy nem ciki, hanem nagyon király. Az, hogy hőkompenzált superquartz az nem is annyira fontos, hanem hogy 35g a tok szerkezettel együtt. A sárgát imádnám. Itthon 1,035 lett az ára.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
IOX
tag
válasz csabulaxi #224274 üzenetére
Az amazonon ha átváltasz arra ami 29 Eft-ra jön ki és megnézed a hátlapját akkor ezt látod rajta. Csak szólok, miután megrendeltem és nehezen de elfogadták a lemondásom. 10 perces vita után. https://www.amazon.de/dp/B01MYYNRF3/ref=twister_B07YNDVVWF
[ Szerkesztve ]
-
Sir Pocok
őstag
válasz csabulaxi #224020 üzenetére
Úristen... Ebből venni fogok egyet az már száz! 25 éve játszok SF játékokkal.
Szilágyi84: Japánban messze a Street Fighter a legpopulárisabb, aztán jön a Tekken majd a King of Fighter széria. Mortal inkább nyugaton fut. E-Sport tekintetében az SF második az első a Super Smash Brothers.
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
nagyúr
válasz csabulaxi #223623 üzenetére
Akkor egy nooooormális válasz a kérdésedre: Igen, jelezzék!
Kiegészíteném az alábbiakkal.
Fogalmazzunk úgy, hogy élő beszédben ezt mondanám: "és most nézzük meg a filmet, amiben többet láthatunk az óráról."
A képet csak megmutatjuk. bla, bla, bla...[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
dzsi23
addikt
válasz csabulaxi #223623 üzenetére
Ha látjátok, hogy videó, és nem akarjátok megnézni, miért nem léptek egyből vissza? Nekem nem drága telefonom van, de összesen kb. 1 másodperc, mire megjelenik a youtube app, felfogom, hogy videót akar megnyitni, és visszalépek. Nem értem, miért jelent ez problémát. Tavaly még azt is nehezményezte valaki, hogy túl nagy képek kerülnek fel ide, most már a videók is gondot okoznak... 2020-ban egyik se jelentsen már problémát (2019-ben se). Ha meg az a baj, hogy telefonon "felüvölt egy youtube reklám" (nemvideó), akkor vedd le a média hangerőt, és nem fog üvölteni. Nekem melóban mindig némán van a média (ez nem befolyásolja a csörgés és az ébresztés hangját), és nyugodtan megnyitok egy videót bárhol bármikor. Ha meg eleve a reklám léte a probléma, arra vannak ingyenes és fizetős megoldások is, ebbe most nem megyek bele.
Nem támadásnak szánom ezt a hsz-t, de a youtube (többek között) már annyira a mindennapi élet részévé vált, hogy nem is értem ezt a fennakadást. -
g0n21
senior tag
-
g0n21
senior tag
válasz csabulaxi #223427 üzenetére
Reklám youtube-on: Némi bevétel az alkotónak. Nem sok, csak valami kis hangyafasznyi, hogy érezze a törődést. Az internetes tartalom nem ingyen készül, csak azért, mert te már befizetted a havi internetszámlát, és utána "ingyen" kapod a tartalmat...
Persze, rohadt idegesítő a reklám, ennél idegesítőbb az lesz, amikor nem kapsz semmilyen tartalmat, mert elfogynak az ingyen dolgozó hozzáértők.
"Vagy a sima link helyet beleirni a, hogy ez videó."
Ez oké, tök jó gondolat, egyébként is sokszor volt már ilyen kérés.[ Szerkesztve ]
-
-
Fall-N
veterán
válasz csabulaxi #223326 üzenetére
Én is hasonlóan vagyok, bejönnek az olcsó órától kezdve a legdrágábbakig minden, csak más kérdés, hogy mit engedhetek meg magamnak. Persze a nagyon olcsó kínai vonaltól már én is eltávolodtam és van egy minimum szint, ami alá nem megyek (acél tok és szíj, legalább hardlex, de inkább zafír stb.).
-
g0n21
senior tag
válasz csabulaxi #223317 üzenetére
Azt tesz be amit akar, csak nem akartam hogy csalódjon. A másik fele pedig annak szólt, amit itt mint látod mások is észrevettek, de azzal ne is foglalkozz Squir meglátta a lényeget, hogy hogyan értettem az üzenetet.
(#223322) BloodRay
Szerintem senki nem mondta, hogy bármilyen óra ott nem lenne szívesen fogadott, ott sem csak milliós órák vannak és nem emlékszem olyanra, hogy bárkit leoltottak volna, hogy nem odavaló valami... - aztán lehet, hogy volt ilyen, annyira nem unatkozok, hogy újragörgessem, hiába rövid topik.[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz csabulaxi #223148 üzenetére
Sajnos ez így van... Csak olyat nehéz találni, ami egy hét után is hasonló hatást vált ki.
(#223149) Sir Pocok:
"nem tetszetősek, főleg számomra Searock"
Ettől a mondattól most sírock... na de viccet félretéve; a videót még nem néztem meg, talán ma lesz rá időm, de engem sem fogtak meg eddig a Roamerek, egyedül a Searock, ami tetszik. -
-
csabulaxi
senior tag
válasz csabulaxi #222406 üzenetére
óra is legyen, bár a breki lehet nem borneói.
Tree Frog Playing Acoustic Guitar with Gay Pride Rainbow Flag Wall Clock[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
-
Empsepo
senior tag
válasz csabulaxi #221768 üzenetére
Én a lányomnak flikflak órát vettem ez valami swatch téma gyerekeknek.
Konkrétan valamikor még az Óra magazinban is olvastam róluk, hogy milyen jók.
3 éve vehettem, tavaly állt meg először, elemcsere, újra megállt.
Nem lesz nagy órás a lányom ez közben kiderült, de csak elvittem óráshoz nézze meg.
Az elem tökéletes, az óra szar.
Nem lehet javítani, amúgy alig hordta kímélve volt.
Ennyit erről.
A Q&Q javítható is fél, inkább harmad áron. -
BAti77
aktív tag
-
g0n21
senior tag
válasz csabulaxi #221289 üzenetére
Tudok egy jó gázszerelőt, bár lehet, hogy kinőtte magát már...
Itt bp-n azonos kerületen belül is 10k a kiszállás...Mi is vállalunk Seikot szívesen, de nem vagyunk olcsóbbak a Seiko szerviznél.
Svájcit is vállalunk, gyakorlatilag bármilyen kategóriájút (öröknaptárast és percütőst nem). De nem hangoztatom, mert még ban-t kapokAz tény, hogy pl. gyári alkatrészellátása a Seiko szerviznek jobb, mint bármilyen más maszeknak..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest