- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terwet AH64
újonc
Az 1870 sem segít továbbra is nem alakul ki az USB kapcsolat.
-
Terwet AH64
újonc
Sajnos így sem megy. Csak pittyeg a telefon, hogy csatlakozik az android auto a telefon kijelzőjén felvillan meg eltűnik és ezt ismétli vagy 10×. Fajlesztői beállításban engedélyeztem az USB hibakeresést is de úgy sem javult.
-
Terwet AH64
újonc
válasz
Terwet AH64 #42351 üzenetére
Mi az a kék fog amit ki kell kapcsolni?
-
Terwet AH64
újonc
válasz
BigBlackDog #42347 üzenetére
Ugyan ezzel a kábellel csatlakoztam egy skoda rapidhoz.
-
Terwet AH64
újonc
Az Android autot letöltve telepítettem abból is próbáltam párat hátha valamelyik jobb
de nem..
Ugyan ezzel a kábellel andriod 8.0 telefon csatlakozik a kocsihoz. Az enyém meg csak a bluetooth kapcsolatot építi fel és utána felvillan az android autó az autó kijelzőjén 1 másodpercre utána eltűnik. A telefon meg USB kapcsolatnál ledobálja a fájl átvitel lehetőséget mint ha ki be húznám a kábelt a telefonból.Neked milyen SLDA van fent a fejegységen?
-
Terwet AH64
újonc
Sziasztok
2018 vásárolt SX4 S-Cross autóm nem ismeri fel a Samsung Note9 készülékemet sem android autóval sem mirrorlinkkel. (slda 1860.1)
Kipróbáltam a telefont más márkájú autóval ott működött rendesen.Mi lehet a probléma valaki tapasztalt hasonlót?
Előre is köszönöm a javaslatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Villanyszerelés
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- The First Berserker: Khazan
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest