- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolt19900 #55892 üzenetére
Inkább az aggaszt, hol lett spórolva azért, hogy tudja ezeket. Amúgy ha a kamerák tudnának rögzíteni is, akkor a Vituban maradhatna az első hátsó kamcsi felárért benne hagyom :D
A mankó kérek is maradna, téli guma. Hmmm az ember tervezget.
Egyébként több ismim ráugtott, magára a márkára. Valami hihetetlen sok pozitív véleményt írtak. A márka iránt meg van az ellenszenv, de a Forma felülbírálta sokaknál.
-
válasz
zsolt19900 #55892 üzenetére
Én egy kicsit a belteret hiányolom, hogy nem dobták fel, akár a műszeregységet egy esetleges digitálissal, vagy a kormányt kicsit modernizálni, ilyesmi. Full ugyanaz a beltér, csak a tablet rész másmilyen kicsit. Az extralista az szerintem sem annyira rossz, de a GL-be azért manuális klíma, meg nincs ülésfűtés, behajtható tükör, stb... kicsit fillérszexuálós, 6M-ért elférnének ezek.
De viszont már abban is van full led meg mindenféle vezetéstámogató, szóval az sem annyira rossz választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Eladó Zenga Giulia gamer szék
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- SzoftverPremium.hu
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest