- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
Brogyi #54415 üzenetére
Nem annyira büntire gondolj, csak úgy beleugrik párszor, tehát nekem is határozottat kell fékeznem, miközben a tükörben azt nézem hogy a kicsi feje előre-hátra bólogat... Nem is értem miért teszem ki a Baby On board táblát...
Suzukit vezetek, már kezdem megszokni, hogy a tápláléklánc aljára sorolnak az utakon...
Én is tudom hogy nem kell, szerintem felesleges is annál több fény verőfényes napsütésben (nem mintha akkora fénynél lenne értelme kivilágítani magunkat, de mind1 is). Erről mindig a Minden6ó című film jut eszembe:
"- Kissé vakít, nem?
- A legtöbbeket, a sötétségben élnek..."Amikor napszemüveg kell (800-as UV szűrővel!) mert kiégeti a retinámat a Nap, akkor nincsen szükség DRL-re se, mert nem sokat a dob a biztonságon, szerintem.
Igaz, közben rájöttem hogy nem kérdeztem szegénytől milyen telója van, csak közben vacsoráztattam, fürdettem, altattam az egész családot, úgyhogy ilyen soványdisznóvágtában reagáltam neki...
Az enyém elég régi, egy XA2, azzal megy patikán minden. Majd ha lecserélem beállok én is a sorba köpködni az Bosch SLDA fejegységet.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA