- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Kakaduku #36287 üzenetére
Nem akarok okoskodni (főleg h már OFF-ba vagyok itt), de SOHA nem szabad az autót szem elől téveszteni egy ilyen szervizelésnél. Én visszamennék, perrel vagy média nyilvánossággal fenyegetőznék amig újra ki- és le nem cserélnek mindent, a szemed láttára. Bele fognak menni...
-
kunberci
senior tag
válasz
Kakaduku #36287 üzenetére
És akkor még azt sem tudod, hogy milyen olajat, meg szűrőt tett bele. A szervizek simán beleöntik a ( lukoil és társaik) hordós nem gyári olajat. Legalább kiírja, hogy milyen olajat önt bele. Gyári olajszűrőt tett bele? Én csak az egy hónapos ellenőrzésre vittem aztán befe. Otthon cserélem az olajat, meg a szűrőket.
Ja és a garanciajeggyel szoktam törölgetni a se.....t. Szervizbe meg akkor viszem, ha valami elromlik rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Eladó KTM női kerékpár!
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged