- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
simonzé
addikt
A legjobb jelerősítő: Egy videomagno, amin keresztülvezetve kapja a jelet a TV-tuner kártya. A video persze valami normális gyártmány legyen, az már jó erősített tunert feltételez.
-
JC
tag
Nekem is van hasonló problémám.
A gépemben van tvtuner kártya, behangolva a csatornákat nekem is bejön több csatorna aminek jó a hangja, viszont a kép nem jó.
Nincs olyan program amivel invertálni lehet a képet? Mert képlopóval sikerült kockákat kiszednem, és invertálva képet a kép színes lett. -
vicces
addikt
nem hiszem. állitolag a kábel-tv fönök most csak azért nézi otthon az adókat, hogy eldöntse, hogy ,melyik legyen bevezetve. gondolom a központjukba ''lekodolják'', otthon meg vissza az egész, és igy ő tudja nézni.
bár lehet, hogy pár régi hbo kodert-dekodert hangoltak az ''új'' csatornákra. -
vicces
addikt
hát nem tudom mennyire számteches a téma, de azért megpróbálom.
szóval néztem a tvt. és elkezdtem nyomkodni. túrkáltama menüjét, végül megküldtem a keresőt.
csodák csodájára bejött vagy 5 csatorna /valami sexakták,egy hardcore, 2 normál dokumentum csatorna, egy szappanoopera csatorna/. majdnem mindegyiken bejön a hang, de a kép sajnos fekete-fehér, és vonalkás vizszintes irányba.
szerintem sokáig meg fognak maradni, mert az egyik sexcsatornáról már rég tudok. tehát megérné befektetni egy kis ''kütyübe''.
na szóval ha valaki találkozott már hasonlo szituációval, akkor ne kiméljen, hogy van-e megoldás arra, hogy ha szines nem is lesz a kép, de legalább fekete-fehérben élvezhető legyen.
köszi!
Aktív témák
- Endorfy Full moduláris 750w ATX táp Gold
- XFX Mercury AMD Radeon RX 9070 XT Gaming Edition - 3 év gari
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM + 1TB SSD WIN 11 Pro magyar garancia 2028.10.27.-ig
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs