Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
rog
addikt
Sütö vasarlas elött (is) állok épp. És a mmarkban belefutotam egy NARDI tipusú gáztüzhelybe. A paraméterei pont jók. Grillezö, elektromos gyújtás, négy rózsa (a nagy hátul), rozsdamentetes felület. viszont egyrészt 75k, másrészt. Olasz gyártmány.
szóval ha esetleg valaki már találkozott ilyennel, és vannak negatív tapasztalatai (sokszor elromlott, nincs alkatrész, ha van akor drága ilyesmi)
de ha valakinek van egy jó tippje azt is megköszönném jól.
ja még néztem egy elektrolux-ot is az 55k és majdnem tökéletes, csak elöl van a nagy rózsa, meg fehér(de ez még belefér, mármint a szín)
juteszembe még ajánlottak vestat is hogy az igen jó, és még magyar gyártmány is.
esetleg ezzel kapcsolatban valami észrevétel?
Azt azért nem gondoltam volna hogy egyszer ilyen topicot indítok majd... :)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest