Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proximus
senior tag
''Akkor az egyetlen megoldás, hogy partition magic-el(vagy valami hasonlóval) átméretezem az adott partíciót, és oda telepítem?'' Ha több partíció is van a lemezeden, akkor mázlid van, mert mondjuk az utolsó part. tartalmát egy előrébb lévő part.-ra teszed ideiglenesen, majd törlöd az utolsó part. -ot. Ha ez kész, akkor hozd létre újra, de hagyj 2-3(felső korlát nincs
) Giga helyet szabadon.
''Szerettem volna elkerülni ezt a megoldást, mert azt halottam, hogy adatvesztéssel járhat.'' Legyen tiszta a rendszer amennyire lehet(fölösleges progik-> exit), + ne menjen el az áram(UPS jól jöhet
)+ Az átméretező progi támogassa az aktuális Win -t rendesen. Ha ez így megvan, akkor nem szabadna elvesznie semminek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trollok komolyan
- Android szakmai topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Konkrét irányba vinné a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Robotporszívók
- EAFC 26
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Giga helyet szabadon.
)+ Az átméretező progi támogassa az aktuális Win -t rendesen. Ha ez így megvan, akkor nem szabadna elvesznie semminek.