- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsbicep
nagyúr
Mellé akarok telepíteni. Ubuntu-val az a baj, hogy el sem tudom kezdeni telepíteni. Nem értek a Linuxokhoz. Win alól ugye megkérdezi, hogy win alá vagy mellé és, hogy mennyi helyet adunk neki stb. Itt is Suse alatt indítsam el a telepítőt és restart után már bootoláskor kidob egy Ubuntu menüt?
Jöhet pü-be, mert nem akarom már szétoffolni a topikot.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
BigManus #2672 üzenetére
Valóban. Letöltök egy programot, akkor a telepítő fájl vagy nem is látja az os vagy, ha elindítom hibát dob ki. Ubuntut sem tudom rá feltenni így. XP-t CD-ről próbálom telepíteni. Felismeri, hogy automatikusan indulni akar a telepítő, de elindítani, így nem tudja. Utána belépek és a setupot elakarom indítani, de ott is hibát ír. A lényeg, hogy vagy Ubuntu vagy egy win-t is felszeretnék tenni.
-
csucsbicep
nagyúr
Hali!
Ma vettem egy laptopot. Ezen gyárilag SUSE Linux van, de az a baj, hogy nem tudok vele megnyitni iso-t fájlt. Alapból nem is látja, még egy Ubuntut sem tudok rátenni. Erre van vmi megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Eladó egy XMG P406 laptop
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest