- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
max_parallel_downloads=10
Ezt be szoktam állítani, de nem a letöltés önmaga lassú, hanem amíg az RPM adatbázist összeszüttyögi magának, meg utána, amíg nekiáll a telepítésnek... nem tudom, használtál-e már Archot vagy valamilyen származékát. Na ott a pacman olajozott villám a DNF-hez képest.
Tumbleweed frissítéshez nekem napi szinten nincs hangulatom
Na igen, így vagyok ezzel én is. Én egy pici RPi-n használok Tumbleweedet, nincs a világon semmi gond vele, leszámítva, hogy őrületes mennyiségű update érkezik minden egyes dup-nál. Még asztali gépen sem szeretem az ilyet, nem hogy egy szerveren.
Ez szerintem nem veszélyes művelet.
Egy kezdőnek, akik most jön Windowsról és hozzá van szokva a next-next-finishez, még ez is sok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest