- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
BigManus #2567 üzenetére
Valamikor korábban volt még egy ntfs-config nevű csomag, a tavasszal még biztosan, amikor pont egy kis segédletet dobtam össze ismerősnek, pont hasonló okból. Azzal tudtam még akkor beállítani az írási jogot ntfs partíciókra. Ezt utána a főmenüben rákeresve kis grafikus ablakocskában tudtad beállítani.
Tegnap még fél szemmel ránéztem, de nem rémlik, hogy láttam volna, azóta meg időm sem volt, most melóban meg win xp alapokon nyugszik a vérnyomás karbantartásunk. Este viszont nekem is fog kelleni. Ha addig senkinek nincs ötlete, majd írok.
Azóta nem tudom mi lett, esetleg ha valami fájlrendszeres közösségi tárolót megnézel, hátha abban van valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- DOOM - The Dark Ages
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házimozi haladó szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest