- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- sziku69: Szólánc.
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
BigManus
üzenetére
Valamikor korábban volt még egy ntfs-config nevű csomag, a tavasszal még biztosan, amikor pont egy kis segédletet dobtam össze ismerősnek, pont hasonló okból. Azzal tudtam még akkor beállítani az írási jogot ntfs partíciókra. Ezt utána a főmenüben rákeresve kis grafikus ablakocskában tudtad beállítani.
Tegnap még fél szemmel ránéztem, de nem rémlik, hogy láttam volna, azóta meg időm sem volt, most melóban meg win xp alapokon nyugszik a vérnyomás karbantartásunk. Este viszont nekem is fog kelleni. Ha addig senkinek nincs ötlete, majd írok.
Azóta nem tudom mi lett, esetleg ha valami fájlrendszeres közösségi tárolót megnézel, hátha abban van valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest