- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
BigManus #2567 üzenetére
Valamikor korábban volt még egy ntfs-config nevű csomag, a tavasszal még biztosan, amikor pont egy kis segédletet dobtam össze ismerősnek, pont hasonló okból. Azzal tudtam még akkor beállítani az írási jogot ntfs partíciókra. Ezt utána a főmenüben rákeresve kis grafikus ablakocskában tudtad beállítani.
Tegnap még fél szemmel ránéztem, de nem rémlik, hogy láttam volna, azóta meg időm sem volt, most melóban meg win xp alapokon nyugszik a vérnyomás karbantartásunk. Este viszont nekem is fog kelleni. Ha addig senkinek nincs ötlete, majd írok.
Azóta nem tudom mi lett, esetleg ha valami fájlrendszeres közösségi tárolót megnézel, hátha abban van valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Delta Force (2024)
- Milyen TV-t vegyek?
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest