- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
Üdv!
Nem tudom nálad miért így viselkedett az új SuSE. Én is ki akartam próbálni. Ugyan 15 perc alatt nem települt a dvd-s verzió, de 24 elég volt neki. Felismerte az összes partíciót, windowsost és linuxot, mindent felcsatolt a megfelelő helyre. A gyökérpartíciót megformázta magának a többit hagyta, ahogy kell. GRUBot megcsinálta. Nem volt semmi gondom a telepítésével. A net beállítása nehézkesebb volt, valamiért az ADSL nem a linuxok szivecsücske, megy de kicsit találgatni kellett, hogy is jó neki. Most viszont indul az is bootoláskor. Közösségi tárolókat engedte hozzáadni. Biztos nem hibátlan ez a kiadás sem, de szerintem korrekt, eddig nem láttam olyat ami miatt, ne ajánlanám bárkinek...
Hozzá kell tennem én nem kísérleteztem a Gnome-os felülettel, nem igazán tudom megszeretni, maradok a KDE-nél.Üdv!
meoindil -
aag
őstag
Kezdem a jóhírrel, a gnómos 21 perc alatt felszaladt. Most jön a rossz. Ebben is Unity van. Úgylátszik, az Ubuntu hülyesége ragályos.

Egyébként használhatatlan az egész. Telepítés előtt ki szoktam húzni a hálózati kábelt és rádugok egy üzembiztosan működő sokéves TP-LINK wifit. Nos kapásból nemlátta. Ahogy eddig sokéven át is ugyanaz történt. A driver benne van, kézzel, vagyis szakértelemmel beállítható volt. Nemértem miért kellene egy desktopnál elvárni, hogy a júzer szakember legyen?
Jellemző még a tökéletes kidolgozatlanság. Például itt egy eklatáns példa:

Szóval szar. Mondhatjátok, hogy hirtelenül ítélek, mondhatjátok, hogy igazságtalanul, de akkor is szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest