- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
Üdv!
Nem tudom nálad miért így viselkedett az új SuSE. Én is ki akartam próbálni. Ugyan 15 perc alatt nem települt a dvd-s verzió, de 24 elég volt neki. Felismerte az összes partíciót, windowsost és linuxot, mindent felcsatolt a megfelelő helyre. A gyökérpartíciót megformázta magának a többit hagyta, ahogy kell. GRUBot megcsinálta. Nem volt semmi gondom a telepítésével. A net beállítása nehézkesebb volt, valamiért az ADSL nem a linuxok szivecsücske, megy de kicsit találgatni kellett, hogy is jó neki. Most viszont indul az is bootoláskor. Közösségi tárolókat engedte hozzáadni. Biztos nem hibátlan ez a kiadás sem, de szerintem korrekt, eddig nem láttam olyat ami miatt, ne ajánlanám bárkinek...
Hozzá kell tennem én nem kísérleteztem a Gnome-os felülettel, nem igazán tudom megszeretni, maradok a KDE-nél.Üdv!
meoindil -
aag
őstag
Kezdem a jóhírrel, a gnómos 21 perc alatt felszaladt. Most jön a rossz. Ebben is Unity van. Úgylátszik, az Ubuntu hülyesége ragályos.
Egyébként használhatatlan az egész. Telepítés előtt ki szoktam húzni a hálózati kábelt és rádugok egy üzembiztosan működő sokéves TP-LINK wifit. Nos kapásból nemlátta. Ahogy eddig sokéven át is ugyanaz történt. A driver benne van, kézzel, vagyis szakértelemmel beállítható volt. Nemértem miért kellene egy desktopnál elvárni, hogy a júzer szakember legyen?
Jellemző még a tökéletes kidolgozatlanság. Például itt egy eklatáns példa:
Szóval szar. Mondhatjátok, hogy hirtelenül ítélek, mondhatjátok, hogy igazságtalanul, de akkor is szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest