Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• meoindil

aktív tag

válasz aag #2508 üzenetére

Üdv!

Nem tudom nálad miért így viselkedett az új SuSE. Én is ki akartam próbálni. Ugyan 15 perc alatt nem települt a dvd-s verzió, de 24 elég volt neki. Felismerte az összes partíciót, windowsost és linuxot, mindent felcsatolt a megfelelő helyre. A gyökérpartíciót megformázta magának a többit hagyta, ahogy kell. GRUBot megcsinálta. Nem volt semmi gondom a telepítésével. A net beállítása nehézkesebb volt, valamiért az ADSL nem a linuxok szivecsücske, megy de kicsit találgatni kellett, hogy is jó neki. Most viszont indul az is bootoláskor. Közösségi tárolókat engedte hozzáadni. Biztos nem hibátlan ez a kiadás sem, de szerintem korrekt, eddig nem láttam olyat ami miatt, ne ajánlanám bárkinek...
    Hozzá kell tennem én nem kísérleteztem a Gnome-os felülettel, nem igazán tudom megszeretni, maradok a KDE-nél.

Üdv!
    meoindil

• aag

őstag

válasz aag #2508 üzenetére

Kezdem a jóhírrel, a gnómos 21 perc alatt felszaladt. Most jön a rossz. Ebben is Unity van. Úgylátszik, az Ubuntu hülyesége ragályos. :W

Egyébként használhatatlan az egész. Telepítés előtt ki szoktam húzni a hálózati kábelt és rádugok egy üzembiztosan működő sokéves TP-LINK wifit. Nos kapásból nemlátta. Ahogy eddig sokéven át is ugyanaz történt. A driver benne van, kézzel, vagyis szakértelemmel beállítható volt. Nemértem miért kellene egy desktopnál elvárni, hogy a júzer szakember legyen?

Jellemző még a tökéletes kidolgozatlanság. Például itt egy eklatáns példa:

Szóval szar. Mondhatjátok, hogy hirtelenül ítélek, mondhatjátok, hogy igazságtalanul, de akkor is szar.

Új hozzászólás Aktív témák