- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
meoindil #2546 üzenetére
Lényegében meghazudtolsz engem. Miért?
Nézd, nekem sokféle gépem van. Durekt egy kb 2 éves Intel csipszetes, Intel HD-videókártyás géppel, 4GB RAM-al, nagyon gyors winchesterrel, A legelterjedtebb TP-LINK wifivel próbáltam ki. Ha egy ilyen géppel sem működik megfelelően, akkor ugyan mégis mivel?
Egyébként futja a szakértelmemből, hogy beállítgassam, kijavítgassam, de ugyan miért tenném? Ez a végleges kiadás előtt, a dosztribúció feladata. Ha ők nem teszik meg, akkor az a válaszom, hoyg ez egy szar. Ez nálam ilyen egyszerű, mert van másik. És ha az is szarul működik és ha mindegyik új linux disztribúció szar, akkor ott vannak a régebbiek, mint kiforrott lehetőség. És ha az is szar, akkor még mindig ott a picipuha terméke. És ha az is, akkor a MacOS. És ha az is, akkor elmegyünk síelni a hegyekbe. Nálam ennyi. Nem fogok egy oprendszert dicsérni, ami szar. Akkor én megmondom, hogy szar és kész. De úgylátom mindig van akinek nagyon trendi dafkéből ellentmondani. Csak tessék. Ez egy szabad világ. Nyugodtan be lehet csapni a kezdőket, meg lehet hazudtolni a hozzáértőket. Még segítek is biztatással: Rajta!
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Reklámblokkolók topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Parkside szerszám kibeszélő
- Napelem
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest