- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Klaus Duran: 2025 dude
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
meoindil #2546 üzenetére
Lényegében meghazudtolsz engem. Miért?
Nézd, nekem sokféle gépem van. Durekt egy kb 2 éves Intel csipszetes, Intel HD-videókártyás géppel, 4GB RAM-al, nagyon gyors winchesterrel, A legelterjedtebb TP-LINK wifivel próbáltam ki. Ha egy ilyen géppel sem működik megfelelően, akkor ugyan mégis mivel?
Egyébként futja a szakértelmemből, hogy beállítgassam, kijavítgassam, de ugyan miért tenném? Ez a végleges kiadás előtt, a dosztribúció feladata. Ha ők nem teszik meg, akkor az a válaszom, hoyg ez egy szar. Ez nálam ilyen egyszerű, mert van másik. És ha az is szarul működik és ha mindegyik új linux disztribúció szar, akkor ott vannak a régebbiek, mint kiforrott lehetőség. És ha az is szar, akkor még mindig ott a picipuha terméke. És ha az is, akkor a MacOS. És ha az is, akkor elmegyünk síelni a hegyekbe. Nálam ennyi. Nem fogok egy oprendszert dicsérni, ami szar. Akkor én megmondom, hogy szar és kész. De úgylátom mindig van akinek nagyon trendi dafkéből ellentmondani. Csak tessék. Ez egy szabad világ. Nyugodtan be lehet csapni a kezdőket, meg lehet hazudtolni a hozzáértőket. Még segítek is biztatással: Rajta!
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest