Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
Köszi, csak nem tudom, hogy hogyan és mit kell
.
Mármint tudom, hogy a delete gombot, vagy a törlést kell választani, csak magát az ilyen tmp-ben tárolt nagy fájlokat hogyan tudom megtalálni. Mert kerestem, és nem találtam, legalábbis jópár tmp-t megnéztem és azok nem voltak nagyok (max. 80 mega)
.Csak és kizárólag root-ként engedi (most is root-ként írogatok; tudom, hogy "tilos" meg szokjak le
), de másképpen nem tudok belépni.Megnézem mindjárt, hogy mit nem tud elindítani...
Braserot meg vissza kell tennem (szerk.: mert kinyírtam, hátha az segít...), mert leszedtem, bár a tmp-je csak a felhasználó alól elérhető, rootként az elmentett projekteket nem látom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Eredeti játékok OFF topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- ASUS notebook topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.