Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- talmida: Változások 2. rész
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
NF-
aktív tag
Őszintén szólva a weboldalukra rá sem néztem vagy 20 éve
De most, hogy megnyitottam, azt kell, hogy mondjam, hogy szerintem ők sem 
Nyilván nem állhat hivatalosan mögöttük az opensuse, mert akkor nem lenne értelme külön terjeszteni a jogi szempontból aggályos kodekeket. Abban nem látok semmi kivetnivalót, hogy bárki beszállhat a csomagkészítésbe, hiszen maga az opensuse is egy közösségi projekt. Valójában az esetek nagy részében a packman úgy néz ki, hogy a packman-es csomag karbantartója ugyanaz a személy aki az opensuse projekten belül is.
Személy szerint én több mint 20 éve használom és soha nem volt vele semmilyen megbízhatósági problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De most, hogy megnyitottam, azt kell, hogy mondjam, hogy szerintem ők sem