Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
15.5-ön ragadtam eddig és már hetek óta halogattam, most végre telepítettem én is a Leap 16.0-t. Lélekben mindenre fel voltam készülve, de pár percet spóroltam volna magamnak, ha itt a topicban kezdek...
Új telepítő:
- A particionálásnál anyáztam egy sort, mire kibogarásztam, hogyan rakjam össze a meglévő particióimat. Szerintem a régi és az új telepítőnek is a leggyengébb része a particionálás.
- Nem tudtam wifire kapcsolódni telepítés közben.És ennyi. A particionálóval csesztem el pár percet, amúgy pillanatok alatt fent volt a gépen. Tulajdonképpen egyszerű és gyors a váltás.
Telepítés után pislogtam a Yast hiányán, de feltaláltam magam az új alkalmazás telepítővel. A legtöbbször nincsen szükség ennél többre. Nem néztem át mindent, de kb 95%-os állapotban van a rendszer és a használt alkalmazásaim mindez max. fél óra alatt.
Az elmúlt tízen X év alatt, 11.2-től kezdve talán a leggyorsabb és gördülékenyebb verzió váltásom volt. Mindig friss telepítést csinálok. Persze a /home-ból a legtöbb beállítás öröklődik, de ettől függetlenül mindig van még mit rendezkedni. Meglátom majd mennyire fog hiányozni a Yast és mikor lesz Pacman.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi