Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
15.5-ön ragadtam eddig és már hetek óta halogattam, most végre telepítettem én is a Leap 16.0-t. Lélekben mindenre fel voltam készülve, de pár percet spóroltam volna magamnak, ha itt a topicban kezdek...
Új telepítő:
- A particionálásnál anyáztam egy sort, mire kibogarásztam, hogyan rakjam össze a meglévő particióimat. Szerintem a régi és az új telepítőnek is a leggyengébb része a particionálás.
- Nem tudtam wifire kapcsolódni telepítés közben.És ennyi. A particionálóval csesztem el pár percet, amúgy pillanatok alatt fent volt a gépen. Tulajdonképpen egyszerű és gyors a váltás.
Telepítés után pislogtam a Yast hiányán, de feltaláltam magam az új alkalmazás telepítővel. A legtöbbször nincsen szükség ennél többre. Nem néztem át mindent, de kb 95%-os állapotban van a rendszer és a használt alkalmazásaim mindez max. fél óra alatt.
Az elmúlt tízen X év alatt, 11.2-től kezdve talán a leggyorsabb és gördülékenyebb verzió váltásom volt. Mindig friss telepítést csinálok. Persze a /home-ból a legtöbb beállítás öröklődik, de ettől függetlenül mindig van még mit rendezkedni. Meglátom majd mennyire fog hiányozni a Yast és mikor lesz Pacman.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest