- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
A packagekit.serivce és a hasonló szolgáltatások nálam is le vannak tiltva, de a Gnome szoftvert nem töröltem le, mert akkor a keresőből is eltűnik a lehetőség, hogy az áruházban keressen, az meg néha nem árt.
A Yast-ban vannak olyan modulok, amiket a Gnome beállításai között nincsenek, pl. a sysconfig editor, filesystem snapshots, apparmor... ha valakinek kényelmesebb ezeket GUI-n intézni, mint terminálban, akkor megvan rá a lehetőség. De el lehet őket távolítani, ha bloatnak érzed.
Ja, a Gnome alapvetően nagyon jó. Benne van minden, ami kell, nem érzem hiányát semminek sem, de nem is bloat. Viszont a beépített programjaival nem vagyok annyira megelégedve, a Videók alkalmazás sok formátumot nem játszik le, és egérgörgővel való görgetésnél egy percet görget, ami nagyon sok. A VLC-t, SMPlayer-t, mpv-t vagy a Celluloidot szoktam használni.
A Képnézegető nagyon buta, még egy átméretezés sincs benne... a gThumb-ot használom helyette.
Az időjárás alkalmazás régebben (40-es verzió előtt) felismerte a várost, ahol élek, az újabb verziók már nem ismerik, és nem is lehet belehekkelni sehogy sem. Elég gagyi így.
A Fényképek app se jó kb. semmire, nem tud semmit. Van benne vágás, színjavítás, egy-két filter, de egy sima átméretezés már nincs...
Mondjuk a Számológép az jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest