Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Én openSUSE Tumbleweedet használok, és úgy néz ki valami frissítés összeakadt valamivel, ami Tumbleweednél néha előfordul, de most nem tudom mit tudok kezdeni ezzel...
Szóval észrevettem hogy a grub-ba eltűnt a win, gondoltam semmi gond biztos frissült a grub, lefuttatjuk a beállításait a yast-ból, de amikor elindítom a csatolt kép fogad...
Gondoltam megpróbálom felrakni amit hiányol, de a csomagkezelő modul se indul el, hasonló hibaüzenettel, és ez inkább a probléma, mert így se a wint nem tudom használni, (bár szerencsére alig van amikor elindítom már) de ami komolyabb gond telepíteni sem tudok semmit sem még ezt meg nem tudom oldani. Szóval valamit fel kéne telepítenem még ami hiányzik, de telepíteni sem tudok, mert az se működik...
Próbáltam más modulokat is elindítani, pl a szkenner és az időbeállítás rendben megy tehát nem a full yast halt meg de így sem érek vele sokat...Szerintetek mi lehet a gond?
Válaszotokat, illetve bármilyen segítséget/infót előre is köszönöm nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Ingatlanos topic!
- World of Tanks - OFF topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest