Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Én openSUSE Tumbleweedet használok, és úgy néz ki valami frissítés összeakadt valamivel, ami Tumbleweednél néha előfordul, de most nem tudom mit tudok kezdeni ezzel...
Szóval észrevettem hogy a grub-ba eltűnt a win, gondoltam semmi gond biztos frissült a grub, lefuttatjuk a beállításait a yast-ból, de amikor elindítom a csatolt kép fogad...
Gondoltam megpróbálom felrakni amit hiányol, de a csomagkezelő modul se indul el, hasonló hibaüzenettel, és ez inkább a probléma, mert így se a wint nem tudom használni, (bár szerencsére alig van amikor elindítom már) de ami komolyabb gond telepíteni sem tudok semmit sem még ezt meg nem tudom oldani. Szóval valamit fel kéne telepítenem még ami hiányzik, de telepíteni sem tudok, mert az se működik...
Próbáltam más modulokat is elindítani, pl a szkenner és az időbeállítás rendben megy tehát nem a full yast halt meg de így sem érek vele sokat...Szerintetek mi lehet a gond?
Válaszotokat, illetve bármilyen segítséget/infót előre is köszönöm nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- World of Warships
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tőzsde és gazdaság
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest