Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan

senior tag

Sziasztok!

Sajnos pont most a karácsonyi ünnepek alatt sikerült belefutnom egy olyan hibába ami eléggé gond, és bár sejtem hogy miben lehet a gond de megoldást nem tudok, ezért a segítségeteket szeretném kérni.

A probléma az hogy virtuális gép használatakor az utóbbi időben rendre eltűnik egy (van amikor elég rövid) idő után az egérmutató, az egér ettől függetlenül működik, megy jobb gombos menü az asztalon pl, és ha menüpontok, vagy asztali ikonok fölé viszem az egeret azokon is látni, "csak" az egérmutató hiányzik ami által használhatatlan az egész. Tehát marad a billentyűzettel, és az egérrel vakon történő leállítás mindkét gépnél, és ez már nagyon bosszant. :W

Természetesen egér ki-behuzogatás megvolt, + átrakás másik usb-be is, illetve többszöri ki-bejelentkezés is, de nem használt csak a teljes újraindítás.

Gyanítom hogy a nouveu-val lehet valami, mert ilyet korábban is csinált, de korábban max 2* fordult elő akkor pont virtuális gép nélkül, most meg akárhányszor elindítom a virt. gépet előbb utóbb eltűnik az egér, pedig korábban tökéletesen működött... :F

Még arra tudok gondolni, hogy korábban bepróbálkoztam a zárt nvidia driverrel, de nem vol 100%-os, pl a plymouth boot képernyőmet is átállította 8 bitesre, + kijelentkezéskor elszállt a kép, ezért visszaraktam a nouveau-t hogy mit gondoltok ez okozhatja ezt?

Segítségeteket, és bármilyen infót előre is köszönöm szépen! :R :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés