- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Sajnos pont most a karácsonyi ünnepek alatt sikerült belefutnom egy olyan hibába ami eléggé gond, és bár sejtem hogy miben lehet a gond de megoldást nem tudok, ezért a segítségeteket szeretném kérni.
A probléma az hogy virtuális gép használatakor az utóbbi időben rendre eltűnik egy (van amikor elég rövid) idő után az egérmutató, az egér ettől függetlenül működik, megy jobb gombos menü az asztalon pl, és ha menüpontok, vagy asztali ikonok fölé viszem az egeret azokon is látni, "csak" az egérmutató hiányzik ami által használhatatlan az egész. Tehát marad a billentyűzettel, és az egérrel vakon történő leállítás mindkét gépnél, és ez már nagyon bosszant.
Természetesen egér ki-behuzogatás megvolt, + átrakás másik usb-be is, illetve többszöri ki-bejelentkezés is, de nem használt csak a teljes újraindítás.
Gyanítom hogy a nouveu-val lehet valami, mert ilyet korábban is csinált, de korábban max 2* fordult elő akkor pont virtuális gép nélkül, most meg akárhányszor elindítom a virt. gépet előbb utóbb eltűnik az egér, pedig korábban tökéletesen működött...
Még arra tudok gondolni, hogy korábban bepróbálkoztam a zárt nvidia driverrel, de nem vol 100%-os, pl a plymouth boot képernyőmet is átállította 8 bitesre, + kijelentkezéskor elszállt a kép, ezért visszaraktam a nouveau-t hogy mit gondoltok ez okozhatja ezt?
Segítségeteket, és bármilyen infót előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest