- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Nos eddig nem volt időm elmélyedni benne, de most hozzáfogtam. A helyzet az, hogy eddig semmi nem használt. Ezek a lejátszó programok vannak feltelepítve, már alap programokként: Totem, Banshee 1.0, illetve Real Player 10.0. Ezen lejátszók beállításaiban nem találtam sehol az említett opciót, és ezek egyike sem játszik le semmilyen zeneszámot. Ezenkívül az interneten található videóknak sincs hangja. Egyáltalán nincs semmilyen hang.
Némely rendszerindításnál, a tálcán található kis hangszóró azt jelzi, hogy le van némítva, viszont az aktiválása sem hoz eredményt.
p.s.:
Ja, és a vezérlőközpont/hang-nál átállítottam mindent ALSA-ra, de ez nem hozott eredményt. Vannak még ezen kívül más opciók is:
- Nvidia CK804
- Nvidia CK804 MIC ADC
- OSS Nyilt hangrendszer
- Pulseaudio hangkiszolgáló
- Teszthang
- CsendEzekből az Nvidia CK804-et próbáltam még ki, illetve a "PA"-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- One mobilszolgáltatások
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest