Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Jhonny06: Kindle reklámmentesítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Nos eddig nem volt időm elmélyedni benne, de most hozzáfogtam. A helyzet az, hogy eddig semmi nem használt. Ezek a lejátszó programok vannak feltelepítve, már alap programokként: Totem, Banshee 1.0, illetve Real Player 10.0. Ezen lejátszók beállításaiban nem találtam sehol az említett opciót, és ezek egyike sem játszik le semmilyen zeneszámot. Ezenkívül az interneten található videóknak sincs hangja. Egyáltalán nincs semmilyen hang.
Némely rendszerindításnál, a tálcán található kis hangszóró azt jelzi, hogy le van némítva, viszont az aktiválása sem hoz eredményt.

p.s.:
Ja, és a vezérlőközpont/hang-nál átállítottam mindent ALSA-ra, de ez nem hozott eredményt. Vannak még ezen kívül más opciók is:
- Nvidia CK804
- Nvidia CK804 MIC ADC
- OSS Nyilt hangrendszer
- Pulseaudio hangkiszolgáló
- Teszthang
- CsendEzekből az Nvidia CK804-et próbáltam még ki, illetve a "PA"-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bittorrent topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- E-book olvasók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest