Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebibalu
csendes tag
Na történt egy kisebb csoda.
Este arról álmodtam, hgoy fut a bf és mennyire örülök neki. erre felkelek és óó csak álom. Na mindegy azért megpróbáljuk. és láss csodát még be sem töltött a gép gondoltam gyorsan elindítom, hogy ne tudjon betölteni mindent hátha elindul. és tényleg! Megy és játszok vele. Gondoltam kilépek és elinditom újra, hgoy megnézzem mi van.Hát nem indult el. Na most meg fogom magam és feltelepítem a windows7-et. szóval valószínű jó lesz de köszönök minden segítséget. majd írok ha lesz még baj!
Tényleg rendesek vagytok. köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Core I7 4K OLED ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- iPhone 13 PRO MAX 128GB space gray gyönyörű AKKUMLÁTOR 99%!
- PS5 Battlefield 6 fulldoboz
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB DS Hibátlan
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Este arról álmodtam, hgoy fut a bf és mennyire örülök neki. erre felkelek és óó csak álom. Na mindegy azért megpróbáljuk. és láss csodát még be sem töltött a gép gondoltam gyorsan elindítom, hogy ne tudjon betölteni mindent hátha elindul. és tényleg! Megy és játszok vele. Gondoltam kilépek és elinditom újra, hgoy megnézzem mi van.Hát nem indult el. Na most meg fogom magam és feltelepítem a windows7-et. szóval valószínű jó lesz de köszönök minden segítséget. majd írok ha lesz még baj!